GSP kupuje pet autobusa, do kraja marta stiže sedam ranije nabavljenih

Gradski prevoznik raspisao je javnu nabavku za kupovinu pet solo autobusa na dizel.
GSP kupuje pet autobusa, do kraja marta stiže sedam ranije nabavljenih
Foto: 021.rs

Ovi autobusi će imati standardnu opremu kao i već postojeći solo autobusi, odnosno klimu, displeje, tapacirana sedišta, platforme za olakšan ulazak osobama sa invaliditetom i slično.

Rok za dostavljanje ponuda je 2. april, a prema podacima iz plana poslovanja GSP-a procenjena vrednost nabavke je oko 100 miliona dinara.

Direktor Milan Stanivuković je naveo i da do kraja marata stiže sedam novih autobusa iz zemunskog Ikarbusa. Ti su autobusi ranije plaćeni 120 miliona dinara.

Inače, prema planu poslovanja GSP u ovoj godini predviđeno je da se 2018. godine konačno rashoduju najstarija vozila u voznim parku i to 24 Volvo autobusa nabavljena 1991. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti