Identifikovan vlasnik staforda koji su izujedali ženu na Popovici

Novosadska policija pronašla je vlasnika pasa koji su u nedelju, 4. marta, napali ženu na Popovici.
Identifikovan vlasnik staforda koji su izujedali ženu na Popovici
Foto: Pixabay (ilustracija)
Ispostavilo se da je reč o dva američka staforda koji su u blizini Ledinačkog jezera napali 54-ogodišnju C.E. i naneli joj lake telesne povrede.
 
Kao vlasnik pasa identifikovan je 24-ogodišnji Novosađanin, i on je saslušan u svojstvu osumnjičenog za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
 
Policija je o ovom događaju obavestila Zoohigijenu, a protiv osumnjičenog će podneti krivičnu prijavu.
 
Podsetimo, kako je 021 ranije javio, incident se dogodio u nedelju oko 15 časova. Kako su za 021 naveli u Kliničkom centru Vojvodine, žena je zadobila lakše telesne povrede, koje su joj sanirane i potom je poslata u Pasterov zavod kako bi primila vakcinu protiv besnila. 
  • BeoGrad

    11.03.2018 17:25
    Koliko su odvratne ulice beograda, vecina izvede psa na javnu povrsinu da obave nuzdu i onda ih vrati kuci a ulicu naravno niko ne pocisti. ukoliko se nesto ne preduzme postoji velika verovatnoca od kojekqkvih zaraza, epidemija. Kao da to nismo dovoljno utvrdili jos od lekcije iz srednjeg veka.
  • Jasmins

    08.03.2018 06:26
    Naziv
    Psi su onakvi, kako su vaspitsni_nauceni. Nisu jadne životinje krive,sto su im gazde bolesne, mentalno_umno poremećeni.Ne moze svaka budala da ima psa, posebno ne krvolocne. Zavesti neki red.Najjpre, neka kreteni nauce da se ponašaju valjano.
  • jmpm

    07.03.2018 21:19
    sad ga zatorite negde s tudjim psima iste pasmine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti