FOTO: Raskopana pešačka staza kod Glavne pošte zbog izgradnje vodovoda

Veći deo pešačke staze na Bulevaru Mihajla Pupina, kod Glavne pošte, biće raskopan još dva do tri meseca, zbog radova na vodovodnoj mreži.
FOTO: Raskopana pešačka staza kod Glavne pošte zbog izgradnje vodovoda
Foto: 021.rs

Kako su za 021.rs naveli u "Vodovodu i kanalizaciji" reč je o izgradnji dela vodovodne mreže od Pošte prema gradilištu Galensove zgrade "Pupinova palata".



Na tabli na mestu radovi stoji da su radovi počeli 1. marta i da će biti završeni do 1. juna, međutim, u "Vodovodu i kanalizaciji" navode da će izgradnja vodovodne mreže biti završena radnije, odnosno 1. maja.



Vrednost ovih radova je 4,5 miliona dinara i izvode ih MPP "Jeidnstvo" iz Sevojna i "Petro-mont" iz Novog Sada.

  • Aleksandar

    16.03.2018 09:14
    he, he, Liga radi za Dodika
  • baba

    16.03.2018 08:39
    o ustipcima
    ...kad smo vec na temi obnove iliti spi*kavanja nasih novaca,PITAM,PREKLINJEM,APELUJEM:Njegoseva 32,iseljena zgrada doma zdravlja,izlila se kanalizacija u podrumu cela ulica smrdi kao kuga,pacovi,zabe ,zmije,prosle godine pukla cev pa prelivalo,oluci propali pa kad pada kisa sve podliva i dodatno ruinira zgradu,fasada pada na prolaznike a povremeno kada duva vetar izlecu i stakla iz prozora(na ulicu ,naravno)...zgrada je inace prelepa,kvalitetna i prostrana,izvanredne lokacije-ZASTO se nesto ne preduzme u vezi sa njom?Zasto sumnjam da ce se prepustiti narko dileru da je porusi i napravi garsonjere za rentiranje i dilovanje,kao preko puta sto je uradjeno?
    PS-niko nije nadlezan za komunalne probleme gore nabrojane!
  • kopac

    16.03.2018 07:29
    mora svake godine, ako je moguce tri godine za redom da se raskopava. tako je i ugao kisacke i bul jase tomica. pa moraju pare da se uzimaju. mi gadjani smo ovce, oni se sprdaju sa nama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti