Počela rekonstrukcija dela Železničke stanice

Na Železničkoj stanici proteklih dana su počeli radovi na rekonstrukciji pojedinih delova stanice.
Počela rekonstrukcija dela Železničke stanice
Foto: 021.rs

Kako se može čuti u Železnici, popraviće se krov, srediti toaleti, sat, pokretna vrata i drugi manji delovi stanice, koja nije temeljno rekonstruisana više od pola veka, otkako je i sagrađena.

- Ove godine ćemo zameniti svih pet pokretnih vrata, zamenićemo natpis "železnička stanica" i popravićemo sat, koji je obeležje grada. Takođe, zamenićemo mermerne ploče na ulazu koje su otpale", naveo je šef sekcije za saobraćajne poslove Železničke stanice Veselin Simović za RTV.

Predviđeno je da radovi na ulazu u stanicu budu završeni sredinom aprila. Plan Železnica je i da se možda već sledeće godine rekonstruiše pruga, peroni i nadstrešnica.

  • Nemanja

    01.07.2018 08:51
    Laz
    I naravno nista se uradilo nije,i dalje smrdi najstrasnije, gomila golubova,jednom recju KATASTROFA.......grad kulture pihhh!!!!
  • NS

    17.03.2018 17:35
    Konačno sat ! Bravo ! Izbaciti i osuseno " ukrasno rastinje " . A najvažnije , podesiti ozvucenje da može da se razume obavestenje .
  • Kiza

    17.03.2018 12:53
    Par slika sa otvaranja
    Imate na ovom sajtu i par slika sa otvaranja stanice http://vgis.nsurbanizam.rs/gis/fotoarhiva/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti