U planu izgradnja još zgrada na Satelitu

Gradska uprava raspisala je tender za projektovanje uređenja bloka oivičenog ulicama Bate Brkića, Anđe Ranković, Stevana Hristića, Braće Dronjak i Partizanskih baza.
U planu izgradnja još zgrada na Satelitu
Foto: 021.rs

Na ovom prostoru već postoji nekoliko zgrada, a najveći deo površine još nije uređen.

Plan predviđa da tu bude više zgrada, visine do šest spratova. Prema tenderskoj dokumentaciji, u ovom bloku zgrada će se projektovati saobraćajnice, vodovodna i kanlizaciona mreža, javno osvetljenje, kao i javne zelene i druge parterne površine.

U bloku koji se naslanja na ulicu Bate Brkića, biće izgrađena 400 metara kanalizacione mreže, više stotina metara vodovodne i saobraćajne mreže, kao i potpuno nova javna rasveta.

Ukoliko tender uspe, nije poznato kada bi radovi mogli da počnu, ali znajući da je za pripremu dokumentacije i tendera za izvođače radova potrebno i više od šest meseci, najranije što se može očekivati je da to bude tokom 2019. godine.

  • Liman3

    20.03.2018 18:39
    Za @M...
    ...i ti dokaza koji imate IQ dodjoski kad mislis da ako sam na Limanu da nisam novosadjanin koji je tu samo kupio stan pocetkom 70desetih a slucajno odrastao u samom centru Novog Sada, jbga zalutao mi cukun cukun deda negde od gore iz nekog kraja Njemacke gde tvoje zeme hrlite u Frankfurt :)) Pogresni si shvatio u vezi dodjosa al dobro sto kaze Djoka nemamo mi nista protiv vas samo nemamo nista efikasno :) Dosli ste pre 20setak godina kao izbeglice i jos uvek ste izbeglice jer dobijate beneficije od drzave a usput se zaposljavate po JKP preduzecima koja propadaju zbog zeminog rukovodstva i strucnog kadra, ne placate porez kao ostali drzavljani Srbije, hocete sve a ne dajete nista, ne cenite ovo gde ste dosli vec sve rusite i nista vam se ne svidja i mogao bih tako u ne dogled ali necu da ne ispadne da vas ne volem, jbga sta cu kad je to istina pa sad ja moram da cutim tu na svome jer ste vi uhvatili boga(da mi oprosti Bog) za onu stvar pa mislite da mozete da radite sta vam je volja! Mogu da vam porucim takvima kao @M ako vam se ne svidja Novi Sad, mozete slobodno da se vratite tamo odakle ste dosli pa i u vas rodni Japan :))
  • Metuzalem

    19.03.2018 23:59
    Bez zurbe
    Sto je brzo to je i kuso
  • neko

    19.03.2018 22:58
    parking
    Nema dovoljno parking mesta. Da li uopšte neko razmišlja o ovom problemu ili je važnije kako što više para napuniti u svoje džepove? Cene novih stanova će biti manje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.