Specijalna sajamska ponuda u Stojanov auto za kupovinu Renault vozila

U susret ovogodišnjem Sajmu automobila koji sutra počinje u Beogradu, Stojanov auto je pripremio specijalnu ponudu pod nazivom "Čista 5-ica".

Sajamska akcija u Stojanov auto

Izaberi ponudu sa najboljom ocenom i odvezi novi Renault uz paket "Čista 5-ica", sa pokrivenim troškovima registracije, 5 godina garancije i jednim osnovnim servisom!

Ova ponuda podrazumeva da za svaku narudžbinu od 1. do 31. marta, svi kupci novih putničkih vozila Renault, nezavisno od načina finansiranja kupovine, ostvaruju pravo na ove pogodnosti:

- Pokriveni su svi troškovi registracije u šta spada tehnički pregled vozila, osiguranje od auto-odgovornosti (obavezno osiguranje), komunalna taksa za registraciju vozila, porez na upotrebu vozila, kao i troškovi registracione nalepnice, saobraćajne dozvole i registarskih tablica na račun MUP Republike Srbije i Zavoda za izradu novčanica.

- Pet godina garancije koja obuhvata dve godine fabričke garancije i produženu garanciju za treću, četvrtu i petu godinu, ili 100.000 km, u zavisnosti od toga koji uslov prvi bude ispunjen. Za modele Talisman, Espace i Koleos pet godina garancije obuhvata dve godine fabričke garancije i produženu garanciju za treću, četvrtu i petu godinu ili 150.000 km, u zavisnosti od toga koji uslov prvi bude ispunjen.

- Jedan osnovni servis koji se odnosi na Basic ugovor o održavanju i podrazumeva zamenu motornog ulja i filtera ulja.

Ponuda važi za sva fizička i pravna lica nezavisno od načina finansiranja kupovine, a ne važi za putničke modele Twingo, Trafic Passenger i Master Passenger.

Dodatne informacije mogu se dobiti telefonom, pozivom na broj 021/2100-488 ili direktno u salonu Stojanov auto u Novom Sadu (Zrenjaninski put 12), radnim danima od 8 do 18h, a subotom od 8 do 12:30h.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti