Imre Baranji iz Bačkog Gradišta osvojio stan u Novom Sadu sakupljanjem računa

Imre Baranji iz Bačkog Gradišta dobitnik je dupleks stana u Novom Sadu, u nagradnoj igri Vlade Srbije "Uzmi račun i pobedi".
Nagradna igra se organizuje u okviru akcije "Godina borbe protiv sive ekonomije", u skladu s odlukom države da 2017. i 2018. godina budu posvećene ovoj temi.
 
Baranjiju su uručeni ključevi stana veličine 116 kvadrata u Ulici Boška Petrovića na Novom naselju.
 
Nagradna igra je osmišljena tako da se sakupljeni fiskalni računi iz kupovina šalju za učešće u izvlačenju nagrada. U okviru fonda Vlade Srbije za nagradnu igru postoji šest stanova i 100 automobila marke fijat 500L.
 
Nagradna igra se odvija u ciklusima. Nagradni fond za drugi krug novog ciklusa ukupne je vrednosti skoro 140 miliona dinara sa PDV-om, a obezbeđen je iz budžeta Srbije i od privrede okupljene u Savez za fer konkurenciju u NALED-u. 
 
Propozicijama su predviđena četiri javna izvlačenja dobitnika nagrada uživo na programu Radio-televizije Srbije i to 7, 14, 21. i 28. aprila 2018. godine. Sve koverte koje su prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom krugu. Paralelno sa nagradnom igrom teče i takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova. Kako bi svi imali podjednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe – male, srednje i velike.
  • boban

    22.03.2018 01:55
    Nije Galensov stan
    Stan je dodeljen u naselju Jugovicevo u zgradi koju je finansirala drzava. Kvalitet je diskutabilan ali stan nije u Galensovoj zgradi kao sto se iz insinuacija pojedinih citalaca moze naslutiti.
  • Zoran021

    21.03.2018 22:49
    stan
    Je li neko bio u toj ulici? Tamo nema ničega osim nekoliko zgrada.
  • Bucko

    21.03.2018 18:02
    Pre će biti
    Da se radi o "stanu" u potkrovlju koji finansijer stranke nije uspeo da proda, pa ko veli...
    A po kineskim ključevima vidi se i kvalitet

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti