Humanitarni koncert za pomoć Dečijoj bolnici ove subote

Humanitarni koncert "Deca deci", posvećen sakupljanju novca za kupovinu infuzione pumpe za Dečiju bolnicu, održaće se u subotu, 24. marta u Sinagogi.
Koncert će biti posvećen evergrin muzici sa temom "Da se doba preokrenu", koju će izvoditi dečji hor "Đorđe Natošević", kao i hor i orkestar Jovine gimnazije.
 
Ovo je treća humanitarna akcija Leo kluba "Mileva Marić Ajnštajn", a kao i prethodne godine, sakuplja se novac za prekopotreban aparat za Dečiju bolnicu. Ovaj Leo klub prošle godine je uspeo da sakupi sredstva, a prošlog meseca i da uruči infuzionu pumpu bolnici. Ove godine će, nadaju se u klubu, ponovo uspeti da daruju bolnicu još jednom infuzionom pumpom.
 
Infuziona pumpa košta oko 150.000 dinara. Cena ulaznice za koncert je 300 dinara. 
 
Koncert počinje u 17 časova.
  • Nervirach

    22.03.2018 18:16
    150 000,00 DINARA ? To je problem, toliko nema? Da ne lajem opet bi se uvredili popovi, veliki rodoljubi, patriJote i velike gazde koji od brige imaju samo dobar marketing. A mogla bi i direktorica da se isprsi. Taj iznos neki od vas spizdi za vikend.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti