Zdravlje na "norveški način" na raspolaganju Novosađanima

Građani Norveške ne mogu da zamisle svoj dan bez jedne bitne komponente u svakodnevnoj rutini.
Reč je o omega-3 masnim kiselinama, koje od najmlađeg doba redovno i rado konzumiraju, te ne čudi što su jedna od najzdravijih nacija na svetu.
 
Norveška je zakonski uredila obavezu predškolskih ustanova i škola da deci svakodnevno daju omega-3 masne kiseline, što je urađeno sa vrlo opravdanim zdrastvenim razlogom. Međutim, navike ovog stanovništva toliko su redovne da im zakonski osnov nije ni potreban.
 
Omega-3 masne kiseline organizam ne može sam da stvara, već se one moraju unositi ishranom. U kombinaciji sa fizičkom aktivnošću, građani Norveške tokom cele godine održavaju jak imunitet i minimalnu opasnost da će morati da posete lekara. 
 
A kako bi promovisala vrednosti koje su usvojile skandinavske zemlje, kompanija "Norway House d.o.o." omega-3 masne kiseline donosi na naše tržište u originalnom norveškom pakovanju i omogućava nam da sve potrebe za ovom komponentom zdravog života možemo da ostvarimo na najlakši način. 
 
Osim što nas čine zdravima, omega-3 masne kiseline su bitne za razvoj najmlađih, pa su tako trenutno vrlo popularni norveško omega-3 ulje sa ukusom limuna i norveške omega-3 bombonice sa ukusom voća. Osim njih, "Norway House d.o.o." uvozi i norveške omega-3 kapsule za svakodnevnu upotrebu u celoj porodici i norveške omega-3 kapsule za žene.
 
Norveško omega-3 ulje sa ukusom limuna proizvedeno je od jetre divljeg norveškog arktičkog bakalara. Sadrži omega-3 masne kiseline DHA i EPA, prirodne vitamine A, D, kao i vitamin E, a preporučuje se deci tokom rasta i razvoja, trudnicama i dojiljama, kao i celoj porodici.
 
Veliki broj istraživanja je pokazao da omega-3 masne kiseline snižavaju nivo lošeg holesterola (LDL), kao i ukupnog holesterola, regulišu metabolizam lipoproteina, povoljno utiču na krvni pritisak i aritmiju. Takođe, imaju blagotvorno delovanje na gastrointestinalni, muskulatorni i imunološki sistem.
 
Norveške omega-3 bombonice sa ukusom voća sadrže omega-3 masne kiseline DHA i EPA, kao i vitamine D i E. Preporučuju se deci tokom rasta i razvoja i to naročito iznad tri godine starosti. Norveške omega-3 kapsule za decu predstavljaju važan dodatak ishrani, a doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma mališana. Studije su pokazale povećanje koncentracije i sposobnosti učenja kod dece koja su koristila omega-3 masne kiseline.
 
Norveške omega-3 kapsule za žene pozitivno utiču na zdravlje, endokrini sistem i imunitet. Sadrže folnu kiselinu, ulje žutog noćurka i kakao, a pokazale su se odličnim u ublažavanju menstrualnih simptoma i menopauze, kao i u pozitivnom uticaju na kožu, kosu i nokte. Nije potrebno naglašavati koliko jak uticaj imaju na zdravlje kostiju, povećanjem njihove gustine.
 
Norveške omega-3 kapsule sadrže esencijalne omega-3 masne kiseline, sa dodatkom vitamina A, D i E. Odlične su za sportiste koji žele da poboljšaju ukupan performans, ali su se pokazale vrlo efektivnim i u održavanju različitih režima ishrane tokom kraćeg ili dužeg perioda. Korisne su za rad srca, mozga, mišića, zglobova, snižavaju nivo lošeg holesterola u krvi, triglecerida, krvnog pritiska, kao i šećera u krvi, a pre svega namenjene su za upotrebu za celu porodicu.
 
Premium norveške omega-3 proizvode, čiji je ekskluzivni uvoznik i distributer za Republiku Srbiju "Norway House d.o.o.", možete pronaći u potpuno opremljenom OMEGA-3 NORWAY Shop-u u TC "Pariski magazin“ u centru Novog Sada, kao i u apotekama.
 
Detaljnije o kompaniji čitajte OVDE.
  • Naki

    25.03.2018 21:17
    Norvežani
    Zamislite,Norvežani koji inače konzumiraju dosta morske ribe,još svoju naciju navikavaju na suplement koji se dobija iz ribljeg ulja i zaista je blagotvoran.Pored koristi navedenih u članku,utiče na poboljšanje rasta i zdravlja noktiju,kose,kože i dr.Lično iskustvo imam jer konzumiram.
  • da

    23.03.2018 13:45
    Pre nekoliko nedelja sam počela da pijem ovaj suplement i ne znam da sam ikad od bilo kojeg dodatka primetila takvu promenu kao od ovog. Promena na koži je neverovatna, mislim da sam skinula 10 godina kako je postala glatka i jedra. Naravno, ne morate kupiti od ove firme, možete i neke koje koštaju osam puta manje, ali ne znam jel sme da se piše ovakva preporuka na njihovoj reklami.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti