Koncert Darka Rundeka i Ekipe 20. aprila u Novom Sadu

Darko Rundek i Ekipa nastupiće u petak, 20. aprila, u SKC "Fabrika" u Novom Sadu.
Koncert Darka Rundeka i Ekipe 20. aprila u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Rundek je već postao standardan u Novom Sadu, a ovog puta sa svojom Ekipom, koju je novosadska publika imala priliku da čuje, predstaviće neke nove pesme, ali i dobro poznate hitove.
 
Kreativna faza Ekipe ogleda se u singlovima "Tamni jorgovan", novom studijskom verzijom pesme "Tigidi Reggae", tu je koncertna verzija numere "Crni dusi", a na kraju i lagana balada "Barbara". Međutim, na samom startu prošlogodišnje turneje publika je premijerno čula i hit u najavi "Pješčane oluje"
 
Osim poznatih članova Rundek Cargo Trija, violinistkinje Izabel Katala i multiinstrumentaliste Duce Vranića, u Ekipi se nalaze još i trubač Igor Pavlica, ali i mlade snage kao što su saksofonistkinja Ana Kovačić, bubnjar Silvio Bočić, perkusionista Miro Manojlović i basista Roko Crnić.
 
"Kapetan" Ekipe, Darko Rundek, već je gotovo 40 godina jedan od najplodnijih muzičara YU rok scene, koju je obeležio najpre sa kultnim Haustor, a potom kao solo izvođač uz Cargo Orchestra i Cargo Trio. Pesme poput "Ena", "Šejn", "Šal od svile", "Apokalipso", "Makedo", "Ruke", "Sanjam", neke su od numera koje su obeležile Rundekovu karijeru. 
 
U solo karijeri je do sada objavio šest albuma koji su nastali u saradnji sa Rundek Cargo Orchestrom i Rundek Cargo Triom. 
 
Rundek će u "Fabrici" nastupiti 20. aprila sa početkom u 21 čas. Ulaznice možete kupiti na prodajnim mestima Gigs tixa, a više o samom koncertu možete da pronađete OVDE.
  • Vlada

    03.04.2018 09:36
    @Goran

    Kao prvo, ne, nemamo dovoljno svojih izvođača. Kao drugo, Rundek je ovde na svome koliko i Partibrejkersi. Kao treće, siroti Brejkersi, nisu svirali ni hiljadu puta u NS-u, kad će da ih krene!
  • Crni dusi

    03.04.2018 07:03
    Neprevaziđen!
  • Goran

    02.04.2018 16:37
    Ima li kraja
    Pitam se dokle više favorizovanje nekih izvodjača i to jos sa strane. Valjda imamo dovoljno naših izvodjača i bendova koji su odlični...ne pamtim kad su gostovali Partibrejkresi i slični. Nikakve inovativnosti u ovom gradu od dešavanja....iz godine u godinu copy paste. Bruka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti