Rafting centar "Drina-Tara" - najbolji izbor za adrenalinski odmor

Rafting centar "Drina-Tara" uveliko se sprema za novu sezonu adrenalinske avanture koja zvanično počinje 30. aprila koncertom i velikom žurkom.
Ukoliko želite da na nekoliko dana pobegnete iz gradske buke i odmorite se u prirodi, a pritom uživate u raftingu i tradicionalnij kuhinji, onda je poseta Rafting centru "Drina-Tara" pravi izbor. Centar se nalazi na oko 320 kilometara od Novog Sada, blizu granice sa Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a predstavlja najatraktivniju destinaciju kanjona reke Tare, koja je, upravo zbog raftinga već prepoznata u svetu.
 
Ovaj centar raspolaže kapacitetom sa više od 300 ležajeva u dvokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima, a tu su, naravno, i domaća kuhinja, obilni obroci koji se prave na tradicionalni način od organskih namirnica. Sve ovo se nalazi na području koje je na listi zaštićenih područja UNESCO-a.
 
"Ture organizujemo svekodnevno u vidu jednodnevnih ili višednevnih aranžmana na bazi punog pansiona. Naš kamp je izgrađen u planinskom stilu i gostima pruža komfor visokog kvaliteta. Gostima se služi tradicionalna hrana, odnosno jagnjetina sa ražnja, pršuta, kajmak, sir, pite, meso ispod sača, i sve to se priprema na licu mesta. I, zapravo, sav dosadašnji uspeh se bazira na preporukama naših gostiju, koji se uvek rado vraćaju, jer mogu da se upuste u avanturu Tarom, a s druge strane, da se opuste uz komfor koji im pružamo", kažu za 021.rs Borko Todorović i Željko Milutinović, vlasnici Rafting centra "Drina-Tara".
 
 
Novitet koji će dočekati goste ove sezone, a koji pristižu već sredinom aprila, jeste i novi restoran-terasa na tri nivoa, izgrađen na obali reke. Uz to, za goste je obezbeđen besplatan wifi, besplatan parking, kao i tereni za odbojku, fudbal i druge sportove.
 
Rafting Tarom počinje nekih 25 kilometara uzvodno od kampa, a završava se u samom kampu. Licencirani skiperi, koji vode avanture, prilagođavaju se željama posetilaca, pa tako spust može da traje između dva i četiri sata, u zavisnosti od zadržavanja za usputno fotografisanje, kupanje, tuširanje ispod vodopada ili odmaranja… Za ljubitelje još većeg adrenalina postoji rafting tura od 100 kilometara sa noćenjem u kampu u kompletnom prirodnom okruženju.
 
Međutim, osim adrenalinskog raftinga, domaćini su osmislili ponude poput hikinga, odnosno šetnje u prirodi Nacionalnog parka Sutjeska, Jeep safarija, kanjoninga, ATV quad tura, a posebna pažnja se posvećuje i kompanijama koje dođu sa svojim zaposlenima na team building. Njima će uvek na usluzi biti novoizgrađena, dobro opremljena konferencijska sala. 
 
 
Koliko se Rafting centar "Drina-Tara" nalazi na dobroj lokaciji govori podatak da će oni koji se, nakon oprobanog raftinga, odluče i na hiking, moći da posete najviši vrh Crne Gore na planini Durmitor, kao i najviši vrh BiH, Maglić, na Zelengori, koji se nalaze u neposrednoj blizini centra. Zbog ovakvih detalja, kao i adrenalinskog raftinga Tarom, visokih bukova, lepe prirode, u "Drina-Tara" uvek savetuju posetioce i da, ako žele, ponesu kameru kojom bi zabeležili sve doživljaje. 
 
Osoblje Rafting centra "Drina-Tara" je na raspolaganju 24 sata i u svakom momentu je spremno da primi nove goste. Za Novi Sad i Beograd organizuje se i prevoz, a posetioci mogu da u toku vožnje zastanu i posete Mećavnik, Andrićgrad, Manastir Dobrun i druge atraktivne lokacije.
 
Oni koji su spremni na avanturu, a željni odmora, više informacija o ponudi i cenama u Rafting centru "Drina-Tara" mogu pronaći na njihovom sajtu ili pozivom na broj telefona 064/ 420-19-56 i putem e-maila: office@raftingtara.com.
 
  • Paradox

    03.04.2018 20:44
    Idealno za Team Building
    Sjajno mjesto za druzenje i odmor !
    Vrhunska usluga , izvanredna ekipa na celu sa Zeljkom i Borkom.
    Prosle godine smo krenuli da saljemo zaposlene na rafting , ove godine u jos vecem broju !
    Vidimo se !!!
    Sve preporuke .
  • Svaka cast

    03.04.2018 11:39
    Vrh
    Bio sam vec 3 godine u kampu Drina Tara i imam samo reci hvale!!!
    Nastavite tako!
    Ko voli guzvu i zurke, vikend kod njih je za pamcenje, puno gostiju, logorska vatra i svirke uzivo to je stvarno za pamcenje!
    A ekipa koja radi, ja ne znam kako su ih skupili!? Konobari, skiperi to je toliko ljubazna ekipa i jednostavno osetis da si iskreno dobrodosao i pored guzve
  • Miroslav

    03.04.2018 11:18
    fenomenalno
    Idem godinama u ovaj rafting kamp sa porodicom. Od smestaja, hrane, provoda i naravno srdacnih domacina nema niko bolji na celom balkanu. Od ove godine tu je i renoviran restoran nad Drinom i jos mnogo toga. Jedva cekamo da se ponovo vidimo i uzivamo. Pozdrav Borku, Željku i kompletnoj ekipi skipera i ostalog osoblja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti