Zvanično završena grejna sezona u Novom Sadu

Grejna sezona 2017/2018. u Novom Sadu zvanično je završena juče, 15. aprila.
Zvanično završena grejna sezona u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Kako navode u Novosadskoj toplani, uslovi za završetak sezone su se stekli nakon što je zvanično izmerena temperatura spoljašnjeg vazduha u periodu od 13. do 15. aprila u 21 čas bila viša od 12 stepeni Celzijusa.
 
Tokom grejne sezone 2017/2018, koja je počela 9. oktobra 2017. godine i trajala ukupno 188 dana, bilo je najmanje prekida u isporuci toplotne energije u poređenju sa prethodnim godinama, a takođe je zabeležen i značajno manji broj reklamacija korisnika usluga Toplane na kvalitet grejanja i tople potrošne vode. 
 
Tome je u najvećoj meri doprinela rekonstrukcija vrelovodne mreže širom grada tokom leta 2017. godine, kada je rekonstruisano 15 km trase vrelovoda, prilikom čega je zamenjeno 35 km starih cevi novim, predizolovanim. 
 
Novosadska toplana nastavlja sa radom i isporukom toplotne energije za pripremu tople potrošne vode, koja je kontinuirana 24 sata tokom čitave godine, a odmah po završetku grejne sezone počinju pripremne radnje za remont i druge radove na delovima Toplifikacionog sistema.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.