Vlaović ostajе na čеlu Vojvodine, Samardžić prеdsеdnik Skupštinе

Dragoljub Samardžić, nekadašnji fudbaler Vojvodine, sada predsednik aero kluba "Novi Sad" i aerodroma "Čenej", novi je predsednik Skupštine fudbalera Vojvodine.
Vlaović ostajе na čеlu Vojvodine, Samardžić prеdsеdnik Skupštinе
Foto: 021.rs
Tako je večeras odlučeno na redovnoj izbornoj sednici FK Vojvodine, na kojoj je 51 od 55 članova najvišeg klupskog tela jednoglasno izabralo Samardžića za čelnika Skupštine, a Dušana Vlaovića, direktora "Dnevnika", po drugi put za predsednika Upravnog odbora kluba.
 
Jovana Pejčića, Dragana Veljkova i Milana Đurića izabrali su za potpredsednike u mandatu do 2022. godine.
 
Slobodan Boškan, proslavljeni odbojkaš, imenovan je za člana Skupštine fudbalera Vojvodine.
  • Slaninar

    24.04.2018 11:19
    Da li imate podatak koliko je nastupa za prvi tim Vojvodine imao Dragoljub Samardžić?
  • Voćar

    24.04.2018 10:18
    Meni tu nešto smrdi..
  • stevica

    24.04.2018 09:24
    topo
    sta reci a ne zaplakati zamazivanje ociju dva velika pojacanja pa vec nam je zvezda uzela melega i aleksica to su nasa deca u partizanu kosovic u cuki mudrinski ceo tim imamo u beogradskim klubovima sramota a kako ste vi gospodo do sada radili nevidi se tu boljitak zna se tu sta vam je cilj sa ovim rukovotstvom da unistite vosu i prodate stadion

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti