Preminula novinarka Marina Kovačev

Novinarka iz Novog Sada Marina Kovačev (28) preminula je sinoć nakon teške bolesti na medicinskoj klinici u Istanbulu, saopšteno je iz Novosadske novinarske škole u kojoj je ona bila zaposlena.
Marina Kovačev završila je osnovne studije novinarstva i master studije menadžmenta ljudskih resursa. Bila je jedna od osnivačica Bečejskog udruženja mladih, a od 2015. godine radila je u Novosadskoj novinarskoj školi.
 
Kao omladinska aktivistkinja učestvovala je u velikom broju humanitarnih akcija i programa posvećenih jačanju ljudskih prava i medijskih sloboda.
 
Mesto i vreme sahrane biće naknadno saopšteni.
  • zoki

    27.04.2018 21:17
    kod nas za lecenje omladine nema drzava novca a terju nas da se razmnozavamo a ovakva nam mladost odlazi a starci ostaju.......tuzno i ne shvatljivo
  • Dragan

    27.04.2018 21:01
    I šta sad
    U nekim drugim novinama sam komentarisao da treba vratiti ono što pokradu naši predsednici opština i uložiti u fond za mlade obolele od najtežih bolesti. Ne pišem to slučajno. Ta novina je pisala da predsednik opštine Žabalj ne zna gde mu je 1 300 000 evra. Koliko je to terapija za ovakve bolesnike? A mi smo to zaradili. Komentar mi nisu objavili.
    Moje saučešće porodici i svim nama poštenim i ovim iskreno pogođenim ljudima.
  • M

    27.04.2018 08:12
    Tuga..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti