Knjižara BoBo vodi na predstavu "Hotel 88"

Kupovinom u knjižari BoBo imate priliku da odete na predstavu "Hotel 88".
Knjižara BoBo nalazi se u Ulici Svetozara Miletića 45, a više o njenoj bogatoj ponudi možete saznati na sajtu knjižare BoBo, a sve iz raznolikog asortimana možete naručiti preko interneta.
 
"Hotel 88" je savremena komedija, koja će biti izvedena 22. maja u svečanoj sali NIS-ove zgrade.
 
Uloge: Andrija Kuzmanović, Tamara Krcunović, Anđela Jovanović i Vladimir Aleksić     
 
Pretvaranje da ste ono sto ustvari celim svojim bićem nikako niste nikada ne može da potraje dugo, samo treba imati hrabrosti priznati to sebi i početi živeti. Radnja predstave je komična, ali pre svega realna priča ovog modernog internet-hrono doba, koja se odvija u luksuznom hotelu, gde mladi bračni par Viktor i Ana, dolaze da provedu romantičan medeni mesec. Sandra i Marko, drugi bračni par, takođe dolaze u isti hotel, sa istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine strastvene noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće sudbonosne promene.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti