VIDEO: Humanitarna utakmica 8. maja na "Karađorđu"

Humanitarna utakmica "Asovi za decu: odigraj srcem" održaće se u utorak, 8. maja na stadionu "Karađorđe".
Na ovom događaju tim Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera FIFPro sastaće se u humanitarnom meču sa fudbalskim asovima koji su igrali u FK Vojvodina poslednje tri decenije.
 
Ulaz na manifestaciju iznosiće 200 dinara, a karte će biti u prodaji na dan utakmice na blagajnama "Karađorđa". Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je Fondu za pomoć pri lečenju dece Humanitarne organizacije Jovana Simića "Zajedno za život", koja pruža finansijsku podršku deci u procesu lečenja, kao i njihovim porodicama.
 
Utakmica će početi u 18 časova.
 
Humanitarna utakmica biće realizovana u organizaciji Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera FIFPro, FK Vojvodin, humanitarne organizacije "Zajedno za život", EXIT Fondacije i marketinške agencije Kuća čuvarkuća, uz podršku Radio-televizije Vojvodine, koja će utakmicu prenositi uživo na Prvom programu RTV.
 
 
  • Mandov

    26.04.2018 17:41
    Bordo pežo
    Uvek sam učestvovao u humanitarnim akcijama i sad ću, jel je i meni Voša pomogla kad mi je bilo teško. Dodjimo i platimo tih 200 dinara jel nekome mnogo znači.
    Vidimo se Vojvodinaši-Novosađani !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti