Greške na rešenjima za odvodnjavanje, žalbe moguće "Vodama Vojvodine"

U toku je dostava rešenja za 2017. i prva tri meseca ove godine za naknadu za odvodnjavanje od strane "Voda Vojvodine".
Greške na rešenjima za odvodnjavanje, žalbe moguće "Vodama Vojvodine"
Foto: 021.rs
Rešenja koja se upravo dostavljaju sačinjena su na osnovu baze podataka koju je preduzeće preuzelo iz Poreske uprave.
 
"Preuzeta baza ima dosta grešaka, nije potpuno ažurna, te stoga i na rešenjima ima grešaka. Nezadovoljni korisnici mogu da se žale u skladu sa uputstvom koje im je prosleđeno kao sastavni deo rešenja. Nedoumice se takođe mogu i lično razrešiti u kancelariji za rad sa strankama, od 10 do 14 časova, u poslovnoj zgradi "Voda Vojvodine", koja je upravo zbog toga i oformljena. Sve žalbe, kojih smo do sada primili na stotine, biće razmotrene u zakonskom postupku, a građani će blagovremeno biti obavešteni o ishodu", navode u preduzeću.
 
Rešenja koja poštari nisu mogli dostaviti prilikom dva dolaska na adresu primaoca, neće biti vraćena u "Vode Vojvodine", kako je prvobitno navedeno. Sva ta rešenja biće ponovo u lokalnim poštama, a građani će moći da ih preuzmu od 3. do 31. maja. Rešenja se mogu podići sa obaveštenjem koje je poštar ostavio na navedenoj adresi. 
 
"Svesni smo da nas je veoma teško dobiti pozivanjem na oglašene brojeve telefona, uključujući i Korisnički servis 0800 21 21 21. Svi naši kapaciteti trenutno su u službi građana i činimo sve što možemo da greške što pre budu ispravljene. Međutim, poslato je blizu 700.000 rešenja, izuzetno je veliki pritisak, te molimo za razumevanje i strpljenje", poručuju u "Vodama Vojvodine".
  • Sone

    18.04.2019 23:21
    Lopovia
    Dobili smo da uplatimo odvodnjavanje a na osnovu cega se to naplacuje,mi u selu svi imamo Jame(Septicke),sam je izvlacim,placam cisterinu i nikakav drugi sistem nema da je nesto odradjeno sto se tice drzave i sada trazu da platimo za 3 god nesto a nema resenja za sta se placa.Ne razumem taj sistem koji se hoce naplatiti nesto sto nije izvrseno.Jos da samo pocnu da odu po kucama i pitaju ko je isao na more,ko nije da plati 300e zato sto nije...Lopovi su naj veci te agencije koje vrse prevaru za Odvodnjavanje
  • Milenkovic Srdjan

    17.12.2018 10:21
    Ogorcanost na rad sluzbi
    Dobijam resenja za placanje usluga Vojvodina Vode za zemljiste kojeg nisam nikad bio vlasnik. Slao sam zalbe i zvao i nikad mi niko to nije ispravio. Molio bih ako neko od nadleznih hteo da makar procita ovo sto pisem. Br. Resenja je4-160/278486-18.
    Unapred zahvalan
  • Julija

    25.05.2018 10:06
    460
    U celom svetu zalbe su besplatne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti