Međunarodni poljoprivredni sajam od danas u Novom Sadu

Međunarodni poljoprivredni sajam, 85. po redu, počeće danas, 15. maja i trajaće do nedelje, 21. maja.
Međunarodni poljoprivredni sajam od danas u Novom Sadu
Foto: 021
Poslovno udruženje uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije na Sajmu nastupa sa 20 članica. Pored njih, uz druge zastupnike i distributere koji posluju u našoj zemlji, poljoprivrednu mehanizaciju, mašine i opremu će predstaviti i firme iz Austrije, Češke, Indije, Italije, Nemačke, Turske, Rumunije, Slovenije i Ukrajine.
 
Među izlagačima će ove godine biti i Unija proizvođača poljoprivredne mehanizacije Italije. Na Poljoprivrednom sajmu biće zastupljeni u celom svetu poznati brendovi traktora i kombajna.
 
Kako se očekuje, najskuplji eksponat na sajmu biće "holmer" T4-40, samohodna vadilica šećerne repe, koju će izložiti Almex. Cena tog kombajna je oko 600.000 evra. Najskuplji među traktorima biće guseničar "john deere 8345 RT". Svi posetioci će imati priliku da ga vide na štandu firme KITE DOO, a zainteresovani i da kupe za 300.000 evra. 
 
Sajamski popusti i nagrade
 
Posetioci koji planiraju da kupe mehanizaciju na Poljoprivrednom sajmu, računaju na niže cene i povoljnije uslove pri kupovini. Izlagači će uglavnom odobravati sniženja od tri do 10 odsto, ali ima i onih koji će ponuditi za nijansu drugačije uslove.
 
U godini u kojoj Novosadski sajam obeležava 95 godina postojanja, za posetioce su u nagradnoj igri pripremljena dva traktora i roto freza. U pitanju su traktor "belarus 622", roto freza "hisarlar" i traktor "john deere 5045 d".
 
Ulaznice
 
Ulaznice će koštati 600 dinara. Za posetioce koji na sajam dođu kolektivno, u grupama od 15 i više osoba, cena je 400 dinara. Đaci i studenti, takođe u organizovanim posetama, plaćaju 200 dinara, koliko košta i ulaznica za penzionere i decu od sedam do 12 godina. Radno vreme sajma je od 9 do 19 časova.
 
Kako će biti organizovano parkiranje u okolini Sajma tokom ove nedelje možete pročitati OVDE.
  • nale

    20.05.2018 13:27
    komentar
    Откад знам за себе, овај сајам је најскупљи у земљи...Сви могу јефтиније, само је НС сајму зинуло д..е да се обогате за целу годину од једног сајма...
    Наотимају се од улазница, од излагача, од свих вашарџија... СТРАШНО!
  • Gladius et anus

    15.05.2018 14:26
    Maximus
    Ви који се буните због цене од 600 динара не заборавите да имате опцију: учлањење у партију, организован превоз до НС, сендвич у аВтобусу, улазницу и, што је важно, могућност да се зближите са партијским другом/другарицом... Није баш све тако црно као што изгледа на први поглед...
  • Rade

    15.05.2018 10:38
    Kakav sajam Sad ce autobuse da parkiraju na sve strane u gradu trebali bi da bude parking van grada pa prevoz do sajma a ne da se napravi kolaps zato sto selj....cinezele iz autobusa da udju na sajam .A i tih 600 din ce da plati deset posto ljudi ostali ce dobiti ulaznice od stranke ili opstine zato su i stavili takvu cenu .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti