Radovi na mostu menjaju saobraćaj vozova u utorak

Do privremene izmene u saobraćaju vozova doći će u utorak, 8. maja, zbog infrastrukturnih radova na novom železničkom mostu.
Radovi na mostu menjaju saobraćaj vozova u utorak
Foto: 021.rs
Od 7. maja u 23.25h do 8. maja u 14.45h, za putnike međunarodnih vozova koji polaze iz Beograda za Beč u 7.35h, za Budimpeštu u 11.25h i iz Budimpešte za Beograd u 22.15h, biće organizovan autobuski prevoz između Beograda i Novog Sada, navodi se u saopštenju "Srbija voza".
 
Vozovi koji iz Beograda idu za Novi Sad, saobraćaće do Petrovaradina, dok će vozovi iz Subotice saobraćati do Novog Sada.
  • Darko

    06.05.2018 08:10
    @odrzive lazi
    Preko starog tj. privremenog mosta voz ne moze da ide jer upravo radovi koji se izvode su rusenje nasipa sa prugom koji se ukrsta sa putem do novog mosta. Znaci pruga se vratila na izvornu trasu sad jos treba i kolovoz. Nadamo se da necemo cekati jos 7 meseci jer ne vidim sta tu ima toliko da se radi.
  • održive laži

    05.05.2018 20:01
    dokle?
    od "puštanja u redovan železnički saobraćaj" u aprilu, do okončanja radova na izgradnji pristupnih saobraćajnica, prema tabli koja se nalazi na gradilištu (početak radova 16.06.2017, rok za završetak radova 17 meseci) proći će još gotovo punih 7 meseci; postavlja se pitanje, ako je tačno da se usled radova na mostu mora od NS do Bg voziti autobusom, pa se zato novi Žeželjev most ne koristi za međunarodni prevoz, šta ometa vršenje železničkog saobraćaja preko starog mosta? Biće da nisu po sredi samo poslovi na mostu. Most je trebalo da bude gotov u novembru 2014., pa 2015., pa 2017. zar ne?
    Drugo: izvođač radova na izgradnji pristupnih saobraćajnica je konzorcijum Štrabag koji je u Srbiji učestvovao u brojnim infrastrukturnim projektima http://www.gradjevinarstvo.rs/firme/6788/strabag; Predsednik nadzornog odbora Štrabaga je bio, ili još uvek jeste i Vučićev savetnik http://balkanist.net/alfred-gusenbauer/. Ne vidimo li dovoljno jasno na koji način se ovde dobijaju poslovi? Kako se prave teški promašaji? Nas su sa naših železničkih radnih mesta oterali razni politički aparatčici, mnogo nas, ugasili su železnicu kao što gase vazdušni saobraćaj, a oni rade šta hoće, kako im se prohte! Nekažnjeno!
  • ST

    05.05.2018 17:59
    Pusten zeleznicki saobracaj...Promocija...Zavrsite sve,pa pustajte...Opet,i samo,zaludjujete i ovako lud narod...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti