"Dani Univerziteta u Pečuju" 8. i 9. maja u Novom Sadu

Na Univerzitetu u Novom Sadu 8. i 9. maja održaće se manifestacija "Dani Univerziteta u Pečuju".
"Dani Univerziteta u Pečuju" 8. i 9. maja u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Program će obuhvatiti sastanke rukovodstava i saradnika dva univerziteta, stručni skup u oblasti vinogradarstva i vinarstva, simpozijum iz oblasti pravnih nauka, izložbu studentskih grafika, koncert kamerne muzike, kao i utakmicu u malom fudbalu univerzitetskih timova.
 
U utorak, 8. maja, od 13 do 14.15 časova, u amfiteatru Rektorata održaće se stručni skup u oblasti vinogradarstva i vinarstva, koji organizuje Centar za strategijske i napredne studije Univerziteta u Novom Sadu. Skup je otvoren za širu javnost, a organizator će obezbediti simultano prevođenje na srpski jezik.
 
Istog dana u 16 časova, u holu Rektorata biće otvorena izložba grafičkih radova, nakon čega će uslediti koncert kamerne muzike studenata iz Pečuja.
 
Utakmica u malom fudbalu igra se na Đačkom igralištu u utorak od 18 časova.
 
Dani Univerziteta u Pečuju nastaviće se u sredu, 9. maja, kada će na Pravnom fakultetu od 9 do 12 časova biti održan simpozijum pod nazivom "Zapadni Balkan i Evropska unija: aktuelne teme".
 
Ova manifestacija predstavlja uzvratnu posetu, nakon što se Novosadski univerzitet predstavio u Pečuju prošle godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.