Teško povređen u sudaru dva automobila na Kamenjaru

Četiri osobe povređene su u četiri udesa koji su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu.
Teško povređen u sudaru dva automobila na Kamenjaru
Foto: 021.rs

Tridesetpetogodišnji H.N. teško je povređen u sudaru dva automobila koji se oko 6 časova dogodio na uglu Podunavske i Slavujeve ulice na Kamenjaru. Od siline udara, oba vozila su sletela sa dunavskog nasipa. Povređeni muškarac je bio "audiju A6" koji je teško oštećen nakon sudara, i njega je Hitna pomoć uz sumnju na teške telesne povrede prebacila u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. U ovoj zdravstvenoj ustanovi navode da je ovaj muškarac sa teškim povredama smešten na odeljenje reanimacije i da je njegovo opšte stanje teško.

U drugom udesu koji se oko 6:45 časova dogodio na uglu Bulevara kralja Petra I i Ulice Zmaj Ognjena Vuka povređen je 39-ogodišnji muškarac. On je zadobio povrede ruke, a Hitna pomoć ga je pregledala i sanirala mu povredu na licu mesta.

Žena stara 59 godina povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 9:45 časova u Jevrejskoj ulici. Ona je zadobila lake telesne povrede i prebačena je u Urgentni centar na dalje preglede. Ona je povređena kada je na biciklu prelazila Jevrejsku na pešačkom prelazu ka Gajevoj ulici, prilikom čega je na nju naleteo crni "audi" i oborio je.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 22:30 časova na uglu Vršačke i Ulice Adi Endrea, gde su se sudarila dva automobila. U ovoj nezgodi je lakše povređena jedna žena koja je prebačena u Urgentni centar na dodatne preglede i dalje lečenje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti