Grad za 251 milion prodao plac za gradnju osmospratnice na Bulevaru Evrope

Novosadska uprava je na javnim licitacijama prodala pet građevinskih parcela za 332 miliona dinara.
Grad za 251 milion prodao plac za gradnju osmospratnice na Bulevaru Evrope
Foto: 021.rs

Najveći deo zarade je od prodaje parcele za gradnju osmospratnice na uglu Bulevara Evrope i Ulice Aranji Janoša koja je prodata po početnoj ceni nešto većoj od 251 milion dinara preduzeću Galens invest.

Kako su za 021.rs naveli u Upravi za građevinsko zemljište, po vrednosti sledi parcela u Kornelija Stankovića, nedaleko od kružnog toga sa Bulevarom Evrope, od oko 45 miliona dinara. Kupac je firma "Permano" koja je izlicitirala takođe početnu cenu i sada će na tom mestu moći da sagradi petospratnicu sa potkrovljem.

Po početnoj ceni od 18.836.000 dinara prodata je parcela u Ulici Novoj severno od Puta novosadskog partizanskog odreda, u radnoj zoni Sever II namenjena za poslovanje i to preduzeću "AG INSTITUT".

Grad je jednu parcelu prodao po ceni većoj od početne, a to je prostor na Temerinskom putu namenjen za poslovne sadržaje, koji je prodat za 12.420.000 dinara, što je tri puta više od početnih 4,1 milion. Kupac je, prema navodima UGZI-ja, Vlajko Zec.

Poslednja parcela prodata je za 4,7 miliona dinara, što je isto početna cena, a u pitanju je parcela od 457 kvadrata u ulici Milana Savića bb namenjena za porodičnu kuću.

  • Anka

    01.06.2018 17:47
    prestanimo da ih biramo
    Zasto grad samo prodaje lokacije a nedostaje nam toliko toga za ciju izgradnju je on nadlezan?!
    Zasto silnu izgradnju ne prati izgradnja infrastrukture?
    Ceo grad nam smrdi na fekalije,hiljade dece ne moze da se upise u vrtice,u domovima zdravlja krkljanac,omladina nam dangubi po kaficima i kockarnicama,nema parkova i zelenila,ma,ovo bi mogao biti beskrajan spisak.
    Za sada nam jedino ne manjka lokala u stambenim zonama i trznih centara,sta mislite zasto?
  • Gogi

    31.05.2018 14:53
    Eh sad
    Ju cuj ovo bogu iza ledja bul evrope 1500 pa lepo plovimo samo ne znam gde mi plovimo
  • zoki

    14.05.2018 22:39
    a dece ce i dalje da se lece s
    Nego gde , ko i na sta ce potrositi te silne zaradjene milione ? Da se kladim da to nikad necemo saznati niti cemo od tih para imate ikakve koristi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti