FOTO: Učenici pevali za bolesnu drugaricu, pomoć i dalje potrebna

Više stotina građana prisustvovalo je humanitarnom koncertu "Da li se čujemo?", koji su organizovali učenici Srednje muzičke škole "Isidor Bajić" za Draganu Stanimirov, drugaricu obolelu od raka.
FOTO: Učenici pevali za bolesnu drugaricu, pomoć i dalje potrebna
Foto: 021.rs
Tom prilikom prikupljeno je 62.000 dinara. Skoro dva sata kvalitetne svirke priredili su učenici u dvorištu škole, a pevali su pop, rok i džez hitove. Publika je mogla da čuje strane i domaće pesme poput "Otherside" (Red Hot Chili Peppers), "Hey Jude" (The Beatles), "Devojka sa čardaš nogama" (Đorđe Balašević) i mnoge druge.
 
Dragani Stanimirov je neophodno lečenje u Nemačkoj, te se novac i dalje prikuplja. Organizatori koncerta kažu da je i dalje moguće pomoći, jer su kutije postavljene u holu Srednje muzičke škole "Isidor Bajić" (Njegoševoj 9). Profeori te škole najavljuju javne časove na kojima će takođe biti kutije za pomoć bolesnoj devojci.
 
Broj žiro računa na koji se novac može uplatit je: 170-10300983000-05 u UniCredit banci.   
 
 
Kakva je atmosfera bila na koncertu, pogledajte u galeriji. 
  • student

    15.05.2018 11:50
    @Orwell Vegan

    koliko smo se srozali govori cinjenica da je vas potpuno normalan komentar dobio vise minusa . Tuzni smo.
  • Orwell Vegan

    14.05.2018 19:31
    Istina
    Deca nam se jako lose hrane, jedu kancerogenu hranu, pakovane industrijske proizvode, tretirane biljke, meso i mleko. Mleko se cak reklamira kao neophodno za ljudsku decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti