Nagrada za Agroklub za medijski doprinos u agrobiznisu

Informacioni sistem u poljoprivredi "Agroklub" dobitnik je ovogodišnje nagrade Novosadskog sajma za medijski doprinos u agrobiznisu - "Najbolji u Agrobiznisu".

Priznanje Agroklubu je dodeljeno na svečanosti "Veče šampiona" koje se održava tokom trajanja Poljoprivrednog sajma, a za medijski doprinos u agrobiznisu.

Kvalitetna informacija važna za razvoj agrara

Ovaj onlajn medijski projekat u poljoprivredi od 2015. godine ima sedište Novom Sadu.

- Ovo priznanje je velika čast, ali i obaveza da nastavimo rad na onom u čemu smo najbolji. S jedne strane, to je odgovornost da i dalje omogućavamo poljoprivrednicima sve potrebne informacije za njihovo poslovanje. Sigurni smo da će oni na temelju njih donositi svoje buduće odluke. Verujem da je čitavom društvu važno da te odluke budu što kvalitetnije, za bolju budućnost sela i što kvalitetniju hranu za sve. S druge strane to je ujedno i potvrda naše tržišne pozicije, kada je pitanju medijski uticaj Agrokluba u digitalnom prostoru regiona i sektora - rekao je jedan od suvlasnika Mario Relatić.



10 godina informisanja poljoprivrednika preko interneta

Agroklub je svoje poslovanje započeo 2008. godine, sa vizijom portala koji informiše farmere, te im pruža podršku u radu i razvoju. Na vreme su uočili potrebu za unapređenje komunikacije proizvođača hrane i drugih stanovnika ruralnih prostora i realizovali je putem interneta.

Danas, nakon decenije poslovanja, Agroklub je informacioni sistem koji posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, te svakodnevno informiše i podržava proizvođače hrane. Postali su centralno mesto na kojem se mogu pronaći korisne i aktuelne informacije poljoprivredne tematike i kategorizovane informacije iz svih oblasti agrara - ratarstva, stočarstva, povrtarstva, voćarstva i drugih područja poljoprivrede.

U Agroklubu navode da su korisnicima, sem portala, na usluzi i brojni drugi digitalni servisi iz njihove produkcije. Tako poljoprivredni oglasnik povezuje ponudu i potražnju, a njihove baze podataka nude bogate kataloge strukturiranih agro informacija.

Kreirali su i internu društvenu mrežu "KLUB" na kojoj poljoprvrednici rado dele svoje aktivnosti. Prisutni su i na svim značajnijim društvenim mrežama, a za korisnike Agrokluba su besplatne njihove mobilne aplikcije.

Zato, ukoliko tražite savet na temu sadnog materijala, zašite bilja ili đubrenja, ako ste zainteresovani za kupovinu poljoprivredne mehanizacije, ako planirate pokretanje sopstvenog biznisa u sektoru poljoprivrede ili jednostavno želite da budete uvek informisani, Agroklub je pravo mesto za to.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti