Svađa oko devojke kumovala ubistvu na Detelinari

Željko P. (23) nastradao je nakon što se posvađao sa Mirkom S. (21) oko maloletne devojke M.F. (16), koja je pre toga skočila sa drugog sprata zgrade u Hadži Ruvimovoj ulici.
Svađa oko devojke kumovala ubistvu na Detelinari
Foto: 021.rs

Prema informacijama 021.rs iz izvora bliskog policiji, sukob mladića u dvorištu OŠ "Svetozar Marković Toza" koji se završio ubistvom Željka P, za šta je osumnjičen Marko S. (20) posledica je svađe oko devojke, a ne kriminala. Međutim, mladići su od ranije pravosudnim organima poznati zbog podnošenja krivičnih prijava povezanih sa narkoticima, nanošenjem telesnih povreda i drugim.

Kako je naveo naš izvor, sve je počelo u petak popodne, kad je nastradali mladić došao kod svoje devojke M.F. (16) u Hadži Ruvimovoj ulici i optužio je da ga vara sa Markom. Tokom svađe, devojka je oko 16 časova skočila sa drugog sprata.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da su kod broja 52 u Hadži Ruvimovoj intervenisali i pomogli devojci koja je zadobila povrede noge i da je ona u svesnom stanju prevezena u Dečiju bolnicu. Nakon što je devojka skočila, Željko je pozvao Marka da se nađu u dvorištu osnovne škole na Detelinari da "reše problem".

Marko je sa sobom poveo i svog druga, a tada dolazi do rasprave i svađe. Prema još nepotvrđenim podacima iz istrage, Željko u jednom trenutku udara Marka, a ovaj, kako se sumnja, vadi nož i ubada ga u grudi. 

Policija je obojici osumnjičenih odredila pritvor, a naknadno će biti sprovedeni na saslušanje.

  • Ljubitelj muzike

    22.05.2018 14:43
    Xenia
    Jucer...negdje oko 10 sati...uvece....ulicom koju los glas prati
    dvooojica ..jedna protiv drugoga i jedna djevojka....
  • Nezahvalni

    21.05.2018 19:49
    Ovako nesto kada procitam, shvatim da ja nemam nijedan pravi problem, a samo kukam u mislima po ceo dan.
  • ukinite rijaliti

    20.05.2018 21:17
    sto kaze M Petrovic da ih Peranović konvertuje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti