Knjižara BoBo i Novosadsko pozorište nagrađuju predstavama

Kupovinom u knjižari BoBo, imate priliku da odete na predstave sa repertoara Novosadskog pozorišta.
Kupovinom u iznosu od 1.000 dinara dobijate na poklon dve ulaznice za predstavu po vašem izboru.
 
Knjižara BoBo nalazi se u Ulici Svetozara Miletića 45, a više o njenoj bogatoj ponudi možete saznati na sajtu knjižare BoBo, a sve iz raznolikog asortimana možete naručiti preko interneta.
 
Poklon-ulaznice su za sledeće predstave:
 
1. "Mikve" koja je 28. maja od 19 časova na repertoaru Novosadskog pozorišta
 
"Mikve" govori o položaju udatih žena u jevrejskoj zajednici. Komad je nakon praizvedbe naišao na različite reakcije, od odobravanja, do negodovanja u ortodoksnijim krugovima. Mikve je, inače, mesto ritualnog kupanja/pročišćenja na kojem se žene sreću I govore o svojim tajnama…
 
Tekst Hadar Galron režirala je gošća iz Kopra Katja Pegan. 
 
U predstavi igraju: Silvija Križan, Emina Elor, Zia Figura, Judit Laslo, Livija Banka, Blanka Deneš i Gabriela Crnković.
 
Kostimograf će biti Tatjana Radišić, kompozitor Mirko Vuksanović, a scenograf Voranc Kumar.
 
2. "Neoplanta" koja će biti izvedena 1. juna od 19 časova u Novosadskom pozorištu
 
Na zatvaranju ove sezone Novosadskog pozorišta biće izvedena predstava "Neoplanta". Pobednica Sterijinog pozorja, dvostruki laureat Bitefa, igrana s uspehom na zagrebačkim Gavelinim večerima" u Zagrebu, ljubljanskom Festivalu nove drame, mariborskim "Borštnikovim susretima", podgoričkom Bijenalu crnogorskog teatra, Ohridskom letu, skopskom MOT-u, u Budimpešti, Temišvaru, Beogradu..
 
Priča o gradu u kojem je ponekad moguće biti i čovek. Saga o istoriji koja nas pobeđuje i ničemu ne uči, kako naše pretke - tako ni naše potomke. Ni nas same…
 
U predstavi igraju: Gabriela Crnković, Emina Elor, Agota Ferenc, Silvia Križan, Bea Sekelj, Ištvan Kereši, Daniel Husta, Atila Nemet, Arpad Mesaroš, Zoltan Širmer i Gabor Pongo.
 
Ceo repertoar Novosadskog pozorišta možete pogledati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti