Urediće se košarkaški teren u okviru Eđšega

Uprava za građevinsko zemljište izdvojiće 3,7 miliona dinara za uređenje košarkaškog terena u sklopu Eđšega.
Urediće se košarkaški teren u okviru Eđšega
Foto: 021.rs

Planirano je da bude postavljeno hiljadu kvadratnih metara nove podloge od polipropilen kopolimera i četiri košarkaške konstrukcije.

Tender je otvoren do 2. jula.

Novac za ove radove je obezbeđen u pokrajinskom budžetu u prošloj godini, a potom prebačen na račun grada.

Ovo je najveće pojedinačno ulaganje u neko sportsko ili dečije igralište ove godine u Novom Sadu, a ostatak novca od oko 20 miliona dinara će biti utrošen na opremanje više teretana na otvorenom i dečijih igrališta.

  • nevena

    25.05.2018 13:45
    sport
    Tereni KK Vojvodine. Tu smo provodili mladost. Tada se nije placalo treniranje, nije morao svako biti svetski prvak, vazno je bilo igrati, trenirati i tako se iznedrili sv. i evropski prvaci kosarke (Veger M. i dr.)
    Nije istina da i danas deca ne bi trenirala, ali to iziskuje novac koji roditelji ne mogu da izdvoje i zato su deca prepustena igricama, spavanju i td.
  • Kaćanka

    25.05.2018 10:28
    Zasto Edjšeg, zar nije Jedinstvo?!
  • /

    24.05.2018 18:49
    /
    Pavle
    eno u skoli nikola tesla su izbetonirali travnjak za teren

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.