Letnja džez akademija u Novom Sadu od 14. jula, u toku prijavljivanje zainteresovanih

Otvoren je konkurs za prijave za 8. Letnju džez akademiju Novi Sad - Dortmund, koja će se održati od 14. do 21. jula u Novom Sadu.
Obrasci za prijavu za učešće u radu Letnje džez akademije i više informacija može se pronaći na sajtu KCNS-a, a rok za prijavljivanje je 13. jul.
 
Urednica muzičkog programa KCNS Vesna Kaćanski, istakla je da će i ove godine Akademiju predvoditi Uve Plat, saksofonista i predavač na Akademiji u Dortmundu, dok će profesorski tim činiti profesori iz Srbije i inostranstva.
 
Profesor Fedor Ruškuc najavio je da će se ovogodišnja Akademija odvijati po starom receptu koji se pokazao kao veoma uspešan: na osnovu nivoa znanja polaznika biće formirane grupe koje će tokom prepodneva i popodneva imati teorijsku i praktičnu nastavu. Akademija će i ove godine sarađivati sa Muzičkom školom "Isidor Bajić".
 
Polaznici će učiti da sviraju džez, a iskusniji i da usavršavaju svoje muzičko umeće i kreiraju zajedničke projekte. 
 
Ovogodišnja osma Letnja džez akademija Novi Sad - Dortmund, svim zainteresovanima će ponuditi dva "jam session" i dva koncerta.
  • Piško

    01.06.2018 18:27
    ...
    Da džez može da se uči na akademiji, svi bi bili džezeri.
  • Zivan

    31.05.2018 14:57
    Svake godine taj džez, mogla bi se povremeno proučavati i prezentovati i drugačija muzika, recimo jodlovanje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti