Bogat program za vikend na Štrandu

"Festival sporta za sve Vojvodine", treći po redu, održaće se u subotu, 2. juna na Štrandu.
Bogat program za vikend na Štrandu
Foto: 021.rs
Festival se održava u okviru evropske nedelje fizičke aktivnosti. 
 
Cilj festivala je masovnije uključivanje građana u sportsko-rekreativne aktivnosti, radi očuvanja i poboljšanja zdravlja, što predstavlja i jedan od programskih ciljeva Saveza "Sport za sve Vojvodine". 
 
Kako poručuju u "Zelenilu", na festivalu će biti predstavljeni različiti sportsko-rekreativni sadržaji za sve kategorije stanovništva: od dece predškolskog uzrasta do starijih, kao i za osobe sa invaliditetom.
 
Učesnici manifestacije imaće priliku da izmere zdravstvene parametre, a merenja će obaviti stručnjaci iz Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta.
 
Manifestacija će trajati od 10 do 14 časova.
 
U nedelju, 3. juna od 9 do 12 časova, na špicu Štranda uz odbojkaške terene, održaće se "Dečija olimpijada", koja je prošlog vikenda pomerena za sedam dana, zbog lošeg vremena. Organizator takmičenja je Sportsko udruženje "Razvijalište".
  • Putnik

    02.06.2018 10:55
    @divno
    Oni sa sremske strane danas bolje da ne mrdaju. Osim ako nije zbog posla i lekara. U proseku sat vremena ranije da se krene...Sremsku Kamenicu nek pripoje Rumi jer Novi Sad Kanda uopste ne mari sa građane sa druge strane reke.
  • divno

    01.06.2018 22:37
    samo za backu stranu grada
    jer oni sa sremske strane ili da krenu rano kao na pijacu ili ce stici na kraj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti