FOTO: Počeli radovi kod Futoške pijace, za sada bez većih gužvi

Deo jedne od najprometnijih raskrsnica u Novom Sadu, one kod Futoške pijace, zatvoren je zbog radova na vrelovodu.
FOTO: Počeli radovi kod Futoške pijace, za sada bez većih gužvi
Foto: 021.rs

Radovi su zauzeli krajnju desnu traku Bulevara oslobođenja, gledano iz pravca Železničke stanice ka Mostu slobode, zbog čega je onemogućeno skretanje sa Bulevara ili iz Jevrejske u Futošku ulicu i obrnuto.

Takođe, zbog ovih radova Novosadske toplane, a koje izvodi "Bulevar Company", deo Futoške ulice, od Bulevara oslobođenja do Braće Ribnikara, je postala slepa.

Kako se uverio reporter 021.rs, na raskrsnici i u okolnim ulicama nema većih gužvi i čini se da su novosadski vozači odlučili da zaobilaze ovaj pravac. Povremene kolone se stvaraju samo u traci Bulevara oslobođenja iz pravca Železničke stanice, jer je zbog radova saobraćaj sužen skoro na jednu traku, ali i tu nema dužih zadržavanja.

Na ovom linku pogledajte kako je organizovan gradski prevoz zbog radova na raskrsnici kod Futoške pijace, a u foto galeriji 021.rs kako se danas oko 10 časova odvijao saobraćaj na ovoj prometnoj raskrsnici.

Inače, radovi na ovoj raskrsnici trajaće do 26. juna.

  • Čovek ali Komunista

    18.06.2018 15:08
    "Radovi su zauzeli krajnju desnu traku Bulevara oslobođenja, gledano iz pravca Železničke stanice ka Mostu slobode, zbog čega je onemogućeno skretanje sa Bulevara ili iz Jevrejske u Futošku ulicu i obrnuto." - skretanje je nemoguće ali nije svuda onemogućeno.

    Molim putare da postave adekvatnu saobraćajnu signalizaciju iz pravca mosta Slobode odnosno znacima zabrane skretanje levo u Futošku ulicu na vreme...a ne da ljudi u traci za levo skretanje dođu do semafora i tek tada shvate da levo ne mogu, a za polukružno im treba 2-3 manevrisanja.

    p.s. u Braće Ribnikar ka Futoškom putu je haos, semafor ne radi kako treba (zeleno traje 10 sekundi a dopunsko sigurno levo ne radi uopšte).
  • DonJuan

    18.06.2018 14:14
    Nego sta je sa protestima, cena goriva ostala ista a niko vise ni ne spominje okupljanje? Represija vlasti urodila plodom?
  • Лука Лабан

    18.06.2018 13:25
    Јел има неки бот да ми објасни зашто се оваква места не раде ноћу и викендом?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti