VIDEO: Neobičan ulazak u raskrsnicu pauka s odnetim mercedesom

Novosađani koji su se u sredu oko 18 časova zatekli nedaleko od Rektorata, bili su svedoci neuobičajenog ulaska u raskrsnicu "pauka" koji je odnosio nepropisno parkiran mercedes.
VIDEO: Neobičan ulazak u raskrsnicu pauka s odnetim mercedesom
Foto: 021.rs

Snimak ove vožnje u rikverc Ulicom Zorana Đinđića i ulaska u raskrsnicu proširio se među korisnicima društvenih mreža u Novom Sadu, a na videu se vidi i da raskrsnica nije prethodno obezbeđena, odnosno da njom prolaze automobili dok kamion sa prikačenim vozilom ide unazad.

Ulica koja ide uz Filozofski fakultet je uska i moguće da vozač pauk službe nije imao drugi način da izađe iz nje, ali je s druge strane ovakva vožnja sa prikačenim automobilom bila potpuno nebezbedna iako je bilo kasno popodne pa samim tim i manja frekvencija saobraćaja.

Inače, o ovoj raskrsnici se pisalo u više navrata jer nema semafor, a izuzetno je prometna zbog blizine fakulteta i vrtića.

Ujedno, zbog manjka mesta za parkiranje sa te strane Univerziteta, vozači ne prezaju od nepropisnog parkiranja pa je na toj lokaciji izuzetno često prisustvo "pauka".

  • hmm

    23.06.2018 19:06
    u kampusu pola parking mesta blokirano ilegalno postavljenim rampama
  • Marko

    22.06.2018 11:15
    Ljudi iz parking servisa imaju moju podrsku. Bahatost u Novom Sadu je u porastu i oni se trude da odrze ovo malo reda sto je ostalo.
    Fali nam vise saobracajaca na motociklima, skuterima inace cemo se pretvoriti u Beograd.
  • Детелинарац

    22.06.2018 09:24
    ...
    Не можете нам ништа к'о жаба лешнику!
    -Паучари-

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.