Neuspešna prodaja servisnog centra ATP Vojvodine

Stari i novi servis ATP Vojvodine, koji se nalaze u kompleksu autobuske stanice koju je izgradilo to preduzeće, nisu dobili novog vlasnika.
Neuspešna prodaja servisnog centra ATP Vojvodine
Foto: 021.rs
Nadzorni odbor tog preduzeća, koji čine predstavnici banaka, odnosno najvećih poverilaca, po četvrti put je oglasio prodaju novog i starog servisa za autobuse, sa pripadajućim zemljištem, u sklopu kompleksa ATP Vojvodina. 
 
– Niko od potencijalnih kupaca nije stekao status učesnika u postupku prodaje. Zbog toga je komisija konstatovala da prodaja nije uspela – objasnio je za "Danas" direktor ATP Vojvodine u reorganizaciji Bojan Škrbić.
 
Inače, oko hipoteke koju je banka upisala na servisni centar čiju je prodaju oglasila vodi se sudski spor.
  • Zlica

    23.06.2018 18:10
    koliko se razvlači spor, do sada su mogli izgraditi podzemni prolaz, i pokretnu traku u istom, koja bi povezivala postojeću i ATP stanicu, i železničku (ako je ne izmeste u neku guduru kao u Bg).
  • Сремац

    23.06.2018 12:42
    НАША МАЈА
    Колико је мени познато,а волео бих да грешим,град је изгубио спор са Девићем и у обавези је да му исплати трошкове.Наша Маја се први невешта.Грађани Новог Сада ће на крају све платити кроз порез,а станица пропада.Ајде Председниче дођи и отвори станицу.
  • Gaga

    23.06.2018 00:18
    Pojeo si bambija
    A ovi zainteresovani?'ajmo rec -dve o njima i poreklu njihovih parica!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti