Poziv Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine svim dobrovoljnim davaocima

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da daju krv pre nego što odu na godišnje odmore, jer su u letnjem periodu zalihe svih krvnih grupa značajno smanjene.
Poziv Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine svim dobrovoljnim davaocima
Foto: Pixabay
Svi koji žele da daju krv mogu da se jave Zavodu:
 
Svakog radnog dana od sedam do 14 časova
Svakog utorka u mesecu od sedam do 18 časova
Prve subote u mesecu od osam do 12 časova
 
Zavod za transfuziju krvi nalazi se u Hajduk Veljkovoj 9a.
  • Kaćanka

    25.06.2018 16:16
    Dovescu celo preduzece ako moze sezonska za bazen na Sajmistu!!
  • RRNS

    25.06.2018 10:59
    Može
    Zašto grad ne daje sezonsku kartu za štrand kao ranijih godina?
  • Dejan

    25.06.2018 09:32
    krv-pare
    Udelite nesto poklona za darovanje tesne tecnosti pa ce i narod reagovati !! Krv koja zivot znaci, nagradjuje hemijskim olovkama, notesima ili nista ! Dobro je dobrim vraca !!! Ekipa u zavodu samo sedi smislja kako free da ugrabi meru i onda su mirni dok se ne upali crvena lampa ! Verujem da oni tu krv fino razdovje, odnesu u bolnicu a bolnica uredno naplati od republike preko fonda za utrosen materijal !! Cek malo, neko je tu lud u tom poslu, pa da, ovi sto dolaze da dzabe udele krv ! Necete vi videti ovde ni jednog jedinog hirurga, njegovu sekretaricu da su dali krv al zato kovertu punu evrica - to moze !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti