Rok probijen, vozila još uvek ne idu preko novog železničko-drumskog mosta

Rok za puštanje drumskog saobraćaja preko novog železničko-drumskog mosta u Novom Sadu na mestu nekadašnjeg Žeželjevog mosta je istekao 1.jula, a za sada nema informacija kada će kola i kamioni krenuti da prolaze.
Rok probijen, vozila još uvek ne idu preko novog železničko-drumskog mosta
Foto: 021.rs

Pokušaj 021.rs da od nadležnih dobije neke informacije o tome kada će krenuti drumski saobraćaj preko novog mosta bio je bezuspešan i čini se da pokušavaju da ćutanjem dobiju vreme kako bi putarska preduzeća konačno završila pristupne saobraćajnice.

Kako se uverio reporter 021.rs na prilazima novom železničko-drumskom mostu preko kojeg od aprila idu vozovi, već danima traju poslovi na asflatiranju pristupnih sobraćajnica i drugi putarski radovi na pešačkim i biciklističkim stazama. 

Nezvanično se može čuti da je završeno asflatiranje i drugog sloja i da su radovi na pristupnim saobraćajnicama skoro gotovi i samo je pitanje dana kada će biti pušten saobraćaj i da moraju da završe do početka Exit festivala, kako ne bi bilo još večih gužvi u saobraćaju jer će Varadinski most biti zatvaran zbog dešavanja u Podgrađu i samoj Petrovaradinskoj tvrđavi naredne nedelje.

I pored obećanja vrha republičkih, pokrajinskih i gradskih vlasti da će drumski saobraćaj krenuti do 1.juna, a najkasnije do 1.jula, ponovo je probijen rok i konačni završetak svih poslova na gradnji novog železničko-drumskog mosta koji su kasnili više godina.

  • Mr M

    09.07.2018 08:52
    Bivsa vlast
    Ja mislim da je kriva bivša vlast!!!
  • blejanje

    06.07.2018 09:51
    Đekana = Exit ?
    Verovatno premijerka, il' još bolje - predsednik, nemaju slobodnih termina za "otvaranje" mosta, a ne žele to drugima da prepuste i puste, pa moramo malo popričekati. A možda neko od njih dolazi na Exit, pa će biti do tada! Bravo za Exit!?
  • dzungla

    05.07.2018 22:21
    Divljina .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.