Deca iz socijalno ugroženih porodica u Novom Sadu otišla na letovanje u Baošiće

Deca iz socijalno ugroženih porodica sa teritorije Novog Sada, ukupno njih 93, otišla su danas na višednevno letovanje u odmaralištu Crvenog krsta Srbije u Baošićima u Crnoj Gori.
Na letovanju od 6. do 15. jula biće deca čiji su roditelji korisnici Narodne kuhinje, deca iz Dnevnog boravka za decu i omladinu, deca "Sigurne kuće", kao i mališani iz Centra za porodični smeštaj i usvojenje i Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.
 
Njih će na putovanju pratiti pet vaspitača, a deca će imati priliku da se kroz radionice sa volonterima Crvenog krsta upoznaju sa ovom organizacijom i njenim radom.
 
Grad Novi Sad obezbedio je finansijska sredstva za putovanje, dok je Crveni krst zadužen za obroke, sredstva za ličnu higijenu, kreme za sunčanje i peškire za plažu.
 
Podsetimo, Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu u saradnji sa Crvenim krstom Novog Sada realizuje projekat "Programi i aktivnosti za pomoć deci i mladima u stanju socijalne potrebe" od 2006. godine.
  • Неба Ои!

    09.07.2018 14:01
    ...
    Због чега је ''Сања'' добила 7 негативних оцена? Њен коментар је позив на хуманост и на указивање добре воље.. Не треба да постоји оцењивање коментара.. Тачно се види колико су људи озлојеђени и зли када на онакав коментар лупају негативне оцене. Страшно!
  • Branka

    06.07.2018 11:53
    Beše nekad
    "Hajde deco da se malo "popravite"".... (dobijete na kilaži), pa "preko Socijalnog" odemo na ostrvo Jakljan kod Dubrovnika, u Dobrotu kod Kotora, Mali Lošinj. Mnogima je to bio jedini način da vide more. Divno nam je bilo.
  • Komunista

    06.07.2018 09:34
    Raduje me
    Kao nekada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti