U planu radovi na javnom osvetljenju u MZ Sava Kovačević

U planu su radovi na adaptaciji javnog osvetljenja u ulicama Kraljevića Marka i Zmaj Ognjena Vuka, kao i na košarkaškom terenu, dečijem igralištu i parkingu.
Za ove poslove Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije zaključila je ugovor sa dobavljačem "Tehnika" iz Vršca, u vrednosti od 330.000 dinara, iako je prvobitno procenjena vrednost nabavke iznosila 750.000 dinara. 
 
Iako je u ulici Kraljevića Marka već adaptirano javno osvetljenje u ranijem periodu, ulazi u pojedine stambene zgrade ostali su bez javne rasvete. Sportski teren i dečije igralište između ulica Kraljevića Marka i Felegi Tivadara, a i parking između Bulevara kralja Petra i Kraljevića Marka su trenutno neosvetljeni. Ulica Zmaj Ognjena Vuka od ulice Kraljevića Marka do Kralja Petra takođe nema javno osvetljenje.
 
Dobavljač bi trebalo da tehničkom dokumentacijom obradi i predvidi adekvatno osvetljenje svih pomenutih lokacija, tako da sve svetiljke imaju LED izvor svetla.
  • Dura

    12.07.2018 12:02
    Neverovatyno su providni sa mincanjem okoline gde gradi Galens. Koliko smo samo jadni pa gledamo kako sebi neprestano namestaju varijante od nasih para. U BG-u su se cak drznuli da izmeste zeleznicku stanicu...
  • @ST

    12.07.2018 07:28
    Pa sto da ne bude iz bajke? Jel ti smeta mozda?
  • ST

    11.07.2018 20:57
    Naravno,gradi se Dodikov kompleks...Mora da bude kao iz bajke...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti