Novi Sad dobija deset betonskih stolova za stoni tenis

Betonski sto za stoni tenis postavljen je danas na teritoriji Mesne zajednice "Žitni trg".
U pitanju je prvi od deset stolova koliko će biti postavljeno širom Novog Sada, a u okviru projekta koji realizuje Stonoteniski klub "Novi Sad". Predsednik kluba Dan Fracile istakao je da svaka sportska organizacija pored svojih dostignuća ima i društvenu odgovornost i obavezu i prema okruženju u kojem se nalazi.
 
"Mi smo na ovaj način želeli da se odužimo građanima Novog Sada za podršku koju nam kontinuirano pružaju. Zahvaljujem se Gradu, Kompaniji NIS i svima koji su nam pomogli da ovu ideju sprovedemo u delo, a u projekat smo uključili i građane koji su glasali za lokacije na kojima će biti postavljeni stolovi. Za dve nedelje, prikupili smo 10 hiljada glasova na osnovu kojih smo odabrali deset lokacija", rekao je Fracile.
 
Proslavljena stonoteniserka i paraolimpijka Borislava Perić-Ranković je naglasila da joj je velika čast što sto nosi njeno ime i izrazila nadu da će veliki broj Novosađana iskoristiti mogućnost, igrati stoni tenis u prirodi i družiti se, jer taj sport mora da se igra u paru.
 
U narednim danima biće postavljeno još devet ovakvih stolova, u različitim delovima Novog Sada, odnosno na teritorijama mesnih zajednica: Klisa, Omladinski pokret, Detelinara, Gavrilo Princip, Bistrica, Telep, Liman III, Dunav i Liman I.
 
Stolove će građani moći besplatno da koriste.
  • Andrija Šrek

    13.07.2018 09:34
    ...
    Naravno, pri ovome je neophodno naglasiti da su betonski stolovi i betonska "mrežica" potpuno neadekvatni za igranje stonog tenisa.
    Ovo je samo za zezanje (i promociju nečiju...)...
  • Ljiljana

    12.07.2018 21:37
    Lepo
    A sta je sa Grbavicom? Pisite i o tome. Zasto je Grbsvica u totalnom zapecku? Osim zgrada koje su zagusile ovaj deo grada - mi nemamo ni teretane na otvorenom, ni parkice, ni teniske stolove...Ama bas nista. Svakoj vlasti smo pastorcad!!!!
  • eh

    12.07.2018 20:27
    10 ovih betonskih odlivaka NIS je finansirao sa 2 miliona dinara. ideja je odlična, ali realizacija... stojadin...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti