Kako da dobijete obeštećenje zbog prevare agencije S.A.B.

Građani koje je oštetila putnička agencija "S.A.B. Travel", mogu da budu obeštećeni na vrlo jednostavan i bezbedan način.
Kako da dobijete obeštećenje zbog prevare agencije S.A.B.
Foto: Pixabay

Preko svih svojih kanala za komunikaciju sa javnošću, "DDOR Novi Sad" je postavio preciznu i veoma detaljnu informaciju, uputstvo i formulare za podnošenje odštetnog zahteva, to je učinila i YUTA, a za sve dodatne informacije na raspolaganju građanima je Korisnički centar DDOR-a koji svaki građanin može besplatno da pozove i informiše se. Broj je 0800 303 301.

Kompletiranu dokumentaciju za odštetu građani mogu da predaju na sledeće načine:
  • Slanjem poštom. Spakovanu u jednu kovertu, kompletiranu dokumentaciju, uputiti na Poštanski fah 149, 21101 Novi Sad (u pitanju je poštanski fah DDOR-a). Kao potvrdu o tome da je dokumentacija poslata, oštećeni građani treba da imaju dokaz o poslatoj pošiljci, koji izdaje "Pošta Srbije".
  • Predavanjem odštetnog zahteva i kompletirane dokumentacije u svim poslovnim mestima "DDOR-a Novi Sad" kojih ima više 100 širom Srbije. Preuzetu dokumentaciju ukoliko je kompletna, zaposleni u DDOR-u će proslediti na Poštanski fah 149, 21101 Novi Sad. Licu koje je predalo zahtev biće izdata potvrda o prijemu odštetnog zahteva, sa upisanim datumom, potpisom i overenom kopijom odštetnog zahteva.
"Apelujemo na činjenicu da je izuzetno važno da dokumentacija koju oštećeni građani treba da nam dostave bude kompletna. Time će naše kolege, timovi koje smo pojačali da bismo bili što operativniji, moći mnogo brže da realizuju sve korake da bi šteta bila isplaćena. Podsećamo da je krajnji rok za podnošenje odštetnih zahteva kompaniji 24. avgust i da građani što pre predaju kompletiranu dokumentaciju", navode u DDOR-u.
 
Kako dodaju, kada se obrade sve pristigle odštetne zahteve, javnost će biti obaveštena koliki će iznos oštećeni građani da dobiju. "Obeštećenje će se izračunavati prema uslovima naše polise, na najbolji mogući način, kako bi građani bili obeštećeni  koliko god je to moguće. 'DDOR' će svakako podržati napore Ministarstvo turizma i YUTA-e u predstojećim koracima da se unaprede i zakonski parametri, a posebno kontrola turističkih agencija", zaključuju u kompaniji.
 
O situaciji koja je zadesila građane koji su odlučili da koriste usluge agencije S.A.B. čitajte OVDE.
  • Ljuba

    16.07.2018 09:22
    Treba otici odavde sto pre
    Oduvek sam se pitao kako je moguce da trzisni inspektori na pocetku radne karijere od polovnog automobila od 500 ili 1000 eura sa kojim dolaze na posao za par meseci dodju do automobila od 40 hiljada eura a za godine dve rada kao trzisni inspektori dodju do nekog trosobnog ili cetvorosobno stana u centru grada upisanim na ime clanove uze ili sire porodice.Procitam naslov ovog clanka"Kako gradjani mogu dobiti svoje pare nazad...".Naslov clanka treba da glasi"Kako gradjani mogu organizovati referendum za neopozivom ostavkom svih ministara u Vladi Republike Srbije...?".To je pravi naslov.Za dva dana se narod u Srbiji nece niceg secati.Kafici danas prepuni,glavne vesti ko je kome vise para pokrao ili ostao duzan.Ako ne krades u Srbiji-nisi covek.To je parola zivota u ovoj korumpiranoj rupetini od drzave.Zato cemo nestati za 40-50 godina kao nacija.Bicemo zuti i crni ne beli.Ko je malo mladji,obrazovaniji i ima tri grama mozga toplo najtoplije savetujem da bezi odavde sa ovih prostora glavom bez obzira.Kad tad ce svako posten u ovoj rupetini od drzave biti prevaren.Zasto prevaren?Zato sto su svi posteni otisli odavde a to preostalo postenog je u takvoj manjini da ne znaju ni oni sami koliko vremena trebaju da ostanu posteni-da li da beze odavde ili da pocnu da kradu kao ovi navedeni u clanku.Rupetina od drzave.
  • Kljajić Rašamir

    14.07.2018 12:28
    Ana i Aleksandre smenjujte minista turizma pod hitno, svake godine imamo ovakve događaje što znači da je on nesposoban da se izbori sa time.
  • Podbarac ns

    14.07.2018 03:32
    Lopovski sud
    Pre12god. Doziveo sam sa porodicom od ove agenc.u resort hotelu 5 da budemo smesteni u lokalu gde smo se razboleli zena je nosila infuziju jer nismo imali klimatizovanu sobu a nspolju je bilo45c nocu 25c.Tuzno da turisticka insp.uzima harac od sitnih malih a ilegalni neregistrovanibanditi nikom nista. tako isto more stanova na dan sakrivaju lopove koriste komunalije na racun stanara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.