"Igre bez granica" od danas na Štrandu, svi Novosađani pozvani

"Joy igre bez granica" održavaju se od 20. do 22. jula na Štrandu, a otvoreni su za sve posetioce novosadske plaže.
U toku dva dana kompetitivnih igara u organizaciji brenda neXt Joy, dva potpuno nova ukusa popularnog napitka takmičiće se u bazenu za neke od vrednih nagrada. Naime, timovi "Limunana" i "Lubenada" imaće zadatak da u bazenu sakupe što više loptica obeleženih svojim ukusom, a pobednik u broju loptica osvaja frizbi, loptu, slušalice ili ranac.
 
"Joy igre bez granica" pratiće odlična muzika, zanimljivi i izazovi i osvežavajuća pića, naročito novi letnji ukusi koji obećavaju - limunana i lubenada.
 
NeXt Joy Limunana je spoj osvežavajućeg limuna i nane, a neXt Joy Lubenada predstavlja miks limuna i sočne lubenice. Inače, oba nova ukusa sadrže čak 30 odsto manje kalorija.
 
Zabava će tokom NeXt Joy avanture trajati ceo dan i to u periodu od 11 do 19 časova, a svi Novosađani su pozvani da se odazovu na zabavan i osvežavajući izazov.
 
 
  • hleba

    20.07.2018 13:07
    igara
    Hleba, igara i pomalo parizera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.