Raskrsnica kod Banovine ponovo otvorena za saobraćaj

Vozila od jutros ponovo mogu da prođu raskrsnicom kod Banovine, jer su pet dana pre najavljenog roka završeni radovi na zameni vrelovodnih cevi u delu Bulevara Mihajla Pupina i ulice Žarka Zrenjanina.
Raskrsnica kod Banovine ponovo otvorena za saobraćaj
Foto: 021.rs

Kako se uverio reporter 021.rs, autobusi GSP-a na svim linijama koje prolaze kroz ovu raskrsnicu su se vratili na svoje redovne trase, odnosno autobuska linija 4 ponovo saobraća jer proteklih dana nije vozila.

Zamena vrelovodne mreže je u međuvremenu nastavljena u delu Modene, kao i Žarka Zrenjanina na pešačkim stazama, tako da pešaci treba da obrate pažnju prilikom prolaska.

  • Savić

    07.08.2018 09:27
    Ali je zato danas zatvorena po jedna traka u oba smera kod Merkatora.
  • Neverovatno!!!

    07.08.2018 09:07
    Japanski standard!!!
    Pet dana pre roka!!!

    Idem sada da pocepam papire koje mi je dala Nemačka ambasada!!!

    Ova država se promenila!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti