I dalje ništa od najavljenih rešavanja problema sportskih terena na keju

Iako su iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije za 021 rekli da će početi sa rešavanjem problema sportskih terena i teretana na otvorenom na keju već od 30. jula, značajnijih pomaka nema.
I dalje ništa od najavljenih rešavanja problema sportskih terena na keju
Foto: 021.rs

Najdalje što se sa radovima otišlo je zamena svetla na pojedinim reflektorima na teniskim terenima "Monika Seleš", tako da sada umesto tri, radi 11 od ukupno 16 reflektora na dva teniska terena. 

Kako nije zamenjena mreža, teniseri je i dalje zatežu i podupiru granama i letvicama kako bi mogli nesmetano da igraju.

Takođe, košarkaški teren u okviru Đačkog igrališta trebalo bi da dobije novi površinski sloj, što je samo jedan od problema sa kojim se ovaj sportski centar suočava, budući da je teren za mali fudbal prekriven rupama, a i atletska staza nije mnogo boljeg izgleda.
 
Podloge na dva fitnes centra na otvorenom još uvek su rasparčane i u vidno lošem stanju, a sprave koje su oštećene i polomljene nisu zamenjene.
 
Podsetimo, 021 je krajem prošlog meseca pisao o održavanju terena i veštačkih površina na keju, a kao jedan od problema ustanovljena je podela održavanja između više preduzeća.
 
Za veštačke podloge na keju, odnosno površinski sloj na teretanama i terenima, trebalo bi da bude zaduženo preduzeće Eurocom Novi Sad, koje je sa Gradom sklopilo ugovor o ovim poslovima. Ipak, kada je 021 postavio pitanje Gradu u vezi sa zapuštenim sportskim terenima i fitnes centrima u ovom delu grada, odgovor je glasio da će se za ove probleme pobrinuti Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije.
 
Neki značajniji radovi, pa čak ni površne popravke, i dalje nisu na vidiku. U međuvremenu, leto se bliži kraju, tako da vremenski uslovi za rekreaciju na otvorenom neće još dugo biti povoljni.
  • foxy

    16.08.2018 00:15
    @ale
    pre pola sata prošao pored dve teretane, sve se raspada kao i protekle 2 godina
  • Vlada

    15.08.2018 23:03
    Sta je sa decijim igralistima
    Ale, ako je za vreme koliko traje ova vest neko i izasao da "povrsinski" resi stvar samo da bi novinari Radia 021 ispali budale..onda vredelo je. Molim nadlezna gradska preduzeca da oteraju svoje zaposlene iz klimatizovanih soba i nateraju da zrade lebac koji im placamo. Obidjite malo i one jadne ljude i decu na Novoj detelinari. Za onaj propust urbne nebrige za generacije dece nemam reci.
  • Ale

    15.08.2018 18:15
    *
    Ne znam kakvo je radno vreme novinara Radio021, pa ako ne sada, neka ujutru obidju pomenute terene i da vide jeste li baš tako kao što je napisano. "Neki značajniji radovi, pa čak ni površne popravke, i dalje nisu na vidiku."-smešno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti