FOTO: Poštanska ulica dobija behaton, prolaz Pekinške patke pogrešno označen

Behatoniranje Poštanske ulice, koja je od prošle godine pešačka zona, trajaće četiri meseca, a iz budžeta grada će za to biti izdvojeno skoro 28 miliona dinara.
FOTO: Poštanska ulica dobija behaton, prolaz Pekinške patke pogrešno označen
Foto: 021.rs

Posao je pripao firmama "Put-invest" iz Sremske Kamenice i "Tim-sop" sa podizvođačem "AB & CO Geosystems" iz Novog Sada, koje su i jedine dostavile ponudu na tenderu Uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Uređenje Poštanske ulice počeće kada se obezbede potrebne dozvole, a projektom je predviđeno da se rekonstruiše kanalizacija, postavi behaton i nova rasveta.

Podsetimo i da je ranije bilo najave da će Poštanska ulica biti ozelenjena, ali sada se vidi da od toga neće biti ništa i da će behaton samo zameniti asfalt.

Inače, u ovoj ulici su pogrešno postavljene table, tako da, ko ne zna, ne može da zaključi da li se radi o ulici ili o prolazu i gde se nalazi prolaz Pekinške patke. Odnosno, i na jednom i na drugom kraju ulice (i prema Jevrejskoj i prema Trgu mladenaca) sa jedne strane se nalazi tabla sa natpisom Poštanska ulica, a sa druge sa natpisom prolaz Pekinške patke.

  • kazi ,,ladja,,

    18.08.2018 12:23
    Ne, nego treba da peva dok ga zajebava bahata lopovcina koja se izgovara patriotizmom . Kako se nisu pojavili pametni, kulturni, primereni....pa da se kaze koja lepa rec. Gde su takvi? Krivac je svako kome je lepo u ovoj brljotini.
  • Петровград

    18.08.2018 12:02
    Antibirokrata

    Свака будала има своју забаву.
  • Sir Nose

    17.08.2018 19:14
    Samo lud covek moze vak nesto smisliti.. tj ovako se javno pljacka, nesto raskopate, zakopate.. potpisete penkalom i pare legnu na racun!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti