Još bez rešenja za smeštaj stanara iz Dositejeve

Za dvadesetak stanara Dositejeve 9 koji su ostali bez svojih domova zbog radova na susednoj parceli još nije obezbeđen smeštaj.
Još bez rešenja za smeštaj stanara iz Dositejeve
Foto: 021.rs

Kako su ispričali za 021.rs, prethodnu noć su proveli u hostelu na Klisi i još čekaju da ih iz Grada ili preduzeća "Astro plan" obaveste o tome da li su im i gde obezbeđeni podstanarski stanovi. Navode da očekuju da predstavnica investitora Dobrila Knežević ispuni obećanje da će im naći smeštaj koje im je dala u četvrtak, dodajući da, iako su tražili, nisu ni od "Astro plana" ni od lokalne vlasti dobili ništa napismeno.

Kako su nam ispričali, oni traže da se javno i jasno saopšti kako će im se pomoći i trajno rešiti pitanje njihovih uništenih stanova.

U međuvremenu, iz lokalne vlasti nije bilo nikakvih zvaničnih informacija o ovom slučaju, a nezvanično se samo može čuti da gradske strukture pomažu istražnim organima oko pokretanja krivičnih postupaka zbog rušenja zida u Dositejevoj ulici.

Oštećeni stanari za 021.rs navode i da ih je zvao član Gradskog veća Vladimir Stojković i da su pričali sa njim, ali da drugih kontakata sa predstavnicima Grada nije bilo, pa ih brine da se ne desi da vlast čeka da se prašina u medijima slegne i da za nekoliko dana potpuno zaborave na njih i ostave ih na ulici.

  • NS67

    19.08.2018 22:25
    PA NI "NOVIMLADI" MOST NEMA
    Dozvolu!
    Pa Vozovi jure preko njega 20(0)km na Sat!
  • NS67

    19.08.2018 13:09
    A,BAGERISTA OSTAO BEZ TEKSTA!
    Bez Čarape na glavi,Postupio po Naređenju ali bez i Malo Savesti!?
    Ali sa Dobrom Naknadom!
  • Tj

    19.08.2018 08:35
    Boze moj, sta jos treba da se desi ovoj zemlji da se trgnemo? Nema kraja....nema kraja... Nepismeni tatini sinovi nam rade o glavama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti