Uskoro rekonstrukcija Ulice Marka Miljanova i izgradnja kružnog toka

Ulica Marka Miljanova trebalo bi uskoro da bude rekonstruisana.
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije raspisala je nabavku za projekat saobraćajnih površina i signalizacije u Ulici Marka Miljanova, koji, između ostalog, podrazumeva i izgradnju dve saobraćajne trake po smeru u jednom delu saobraćajnice.
 
Predviđeno je i da deo kolovoza od Beogradskog keja ka Venizelesovoj ulici dobije po dve saobraćajne trake po smeru, u dužini od 100 metara. Na ukrštanju sa krakom ka Venizelesovoj ulici će umesto dva razdvojena kolovoza biti kružni tok, a na delu ulice od kružne raskrsnice do Đorđa Rajkovića predviđena je izgradnja kolovoza, obostranih parkinga, biciklističke staze sa severne strane ulice i obostrane pešačke staze u dužini od 400 metara.
 
Biciklistička staza sa neparne strane ulice i obostrane pešačke staze biće izgrađene i od Venizelesove do Beogradskog keja i biće povezane sa stazama na keju. Na ovom delu saobraćajnice, parking će biti izgrađen sa parne strane ulice.
 
Ulica Marka Miljanova povezuje tri veoma značajne saobraćajnice, pa je saobraćaj u njoj često gust, dok su parkinzi samo delimično izgrađeni. 
  • Dule

    02.11.2019 20:50
    Kružni tok
    Kružni tok na tom delu će uništiti zelene površine . Nestaće Dudovi ....
  • PERICA####

    21.08.2018 13:22
    CRVEN TEPIH ZA GRADNJU ZGRADA
    Koji će Uništiti Kamionima Tokom Izgradnje Zgrada!?
  • Podbara

    21.08.2018 12:54
    A okolo...?
    Mogli bi srediti i Šumadijsku i Episkopa VIsariona... Te dve ulice na Podbari ubedljivo imaju najgori kolovoz.
    Kosovska je par puta u poslednjih 15 godina rađena, ove dve ništa.
    Visarionova je jedina ulica u gradu čija je jedna traka ashavtirana, a druga je pod kaldrmom.
    O Šumadijskoj da ne govorim: Kao na toboganu - ispupčenje, udubljenje, rupa, pa u krug...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti