Nova stanica za iznajmljivanje bicikala uskoro na Telepu

NS bike stanica, 14. po redu, koja se nalazi na Bulevaru patrijarha Pavla, između ulica Feješ Klare i Jožefa Atile, skoro je završena.
Izgradnjom nove stanice i ovaj deo grada, biće povezan sa ostalim stanicama u gradu. 
 
Sve stanice su automatizovane, što znači da je iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata. 
 
"I ove sezone građani pokazuju interesovanje za ovaj vid prevoza, tako da smo prešli broj od 5000 registrovanih korisničkih kartica, a oko 100 naših sugrađana je počelo da koristi i sezonsku pretplatu", navode u "Parking servisu".
 
U ovom preduzeću dodaju da Novosađani imaju veoma korektan odnos prema biciklima koje iznajmljuju, tako da većih problema nema.
 
Bicikli mogu da se iznajme na 13 biciklističkih stanica kod Štranda, Spensa, Železničke stanice, Srpskog narodnog pozorišta, Kampusa Univerziteta, na Detelinari (Rumenačka ulica, kod "ABC centra", kao i ugao ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića), Novom naselju (Bulevar Jovana Dučića), Limanu III (Dom zdravlja i NIS), u Petrovaradinu (Preradovićeva ulica, kod pošte), na Beogradskom keju, Futoškoj ulici (prekoputa kasarne "Dr Arčibald Rajs"). 
 
Novi korisnici mogu se registrovati na blagajni "Parking servisa" u Ulici Filipa Višnjića 47 (od ponedeljka do subote), kao i na "NS bike" stanici kod Spensa (od utorka do subote), od 8 do 16 časova. Registracija podrazumeva izradu čipovane korisničke kartice po ceni od 600 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala po ceni od 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan.
 
Korisnici mogu da se opredele i za sezonsku pretplatu (po ceni od 1.100 dinara), odnosno da svakodnevno iznajme bicikl u trajanju od dva sata.
 
Takođe, na internet prezentaciji "NS bike" sistema i sa Gugl prodavnice (Play Store) može se preuzeti android aplikacija koja sadrži informacije o lokacijama stanica za iznajmljivanje, pregled broja trenutno raspoloživih bicikala, kao i broj slobodnih mesta za razduživanje bicikala za svaku od stanica, u realnom vremenu.
 
Više o Ns bike može se pronaći OVDE.
  • Aleksandar

    18.09.2018 07:21
    @Lord 17.09.2018 • 13:02
    aha, ako se to može zvati izbori.
    Radi se pre i posle izbora po džepovima sirotinje. Pre i posle izbora vi sve deblji i deblji. Gori ste od žutih.
    Jedva čekam da vam vidim kraj kad prodate Kosovo.
  • Lord

    17.09.2018 13:02
    Bili
    Aleksandar
    16.09.2018 • 17:13
    garant će uskoro izbori na Telepu
    Izbori na Telepu su bili i SNS je odneo ubedljivu pobedu. Radi se i pre i posle izbora
  • Zivan

    17.09.2018 09:13
    Prava stvar. Ipak, da bi sve funkcionisalo kako je zamišljeno, neophodno je popraviti biciklove...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti