Duplo više novca za SNP od Pokrajine

Pokrajinska vlada će od januara sledeće godine obezbediti dvostruko veća sredstva za programske sadržaje Srpskog narodnog pozorišta.
Duplo više novca za SNP od Pokrajine
Foto: 021.rs
Na sastanku predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića i rukovodstva pozorišta dogovoreno je da Pokrajinska vlada izdvoji značajna sredstva i za rekonstrukciju scenske tehnike i nabavku novih instrumenata.
 
"Želimo da u naredne dve godine imamo potpuno novu sliku, u programskom, tehničkom, kadrovskom i organizacionom smislu. Verujem da ćemo podići kvalitet sadržaja koje Srpsko narodno pozorište pruža celokupnoj kulturnoj javnosti", rekao je Mirović.
 
Ovom prilikom, predsednik Mirović naglasio je i da će u narednom periodu biti izdvojeno 20 miliona dinara za rekonstrukciju stepeništa na ulazu u pozorište
 
"Ne smemo dozvoliti da prilaz ovoj uglednoj kulturnoj ustanovi bude neuređen. U narednim mesecima izdvojićemo sredstva za ovu namenu, kao i za druge investicione zahvate", naveo je Mirović.
 
"Mi ćemo pokazati da smo našim programima i aktivnostima, zaslužili podršku Pokrajinske vlade. Želimo da vratimo stari sjaj ovom najstarijem srpskom pozorištu, u svim segmentima", izjavio je upravnik Srpskog narodnog pozorišta Zoran Đerić.
  • kazi ,,ladja,,

    18.09.2018 13:57
    Ovu zgradu treba srusiti.
  • brka

    18.09.2018 08:38
    Behaton !!!!
  • Novosađan

    18.09.2018 00:26
    Zar stepenište nije rekonstruisano pre par godina u doba kada je MIlosavljević bio direktor?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti