Knjižara BoBo i Srpsko narodno pozorište vode na predstavu "Krvave svadbe"

Kupovinom u knjižari BoBo, imate priliku da odete na predstavu "Krvave svadbe" Federika Garsija Lorke.
Kupovinom u knižari BoBo dobijate na poklon dve ulaznice za predstavu koja će biti izvedena 20. i 21. septembra u Srpskom narodnom pozorištu.
 
Knjižara BoBo nalazi se u Ulici Svetozara Miletića 45, a više o njenoj bogatoj ponudi možete saznati na sajtu knjižare BoBo, a sve iz raznolikog asortimana možete naručiti preko interneta.
 
O predstavi: 
 
Koprodukcija: Srpsko narodno pozorište i JU "Grad teatar", Budva
 
Režija: Igor Vuk Torbica
 
Predstavu "Krvave svadbe, u režiji jednog od najnagrađivanijih i najangažovanijih reditelja u regionu Igora Vuka Torbice, festivalska publika u Crnoj Gori je ispratila ovacijama i višeminutnim aplauzima, a kritika je ocenila kao magično estetizovanu, vanserijsku predstavu. 
 
Scenograf je Branko Hojnik, kostimograf Jelisaveta Tatić Čuturilo, kompozitor Vladimir Pejaković, dizan svetla Milica Stojšić, a uloge tumače glumci Srpskog narodnog pozorišta i glumci iz Crne Gore. 
 
Igraju: Varja Đukić (Majka), Milica Grujičić (Verenica), Ivana Mrvaljević (Tašta), Pavle Popović (Leonardo), Branka Stanić (Leonardova žena), Vukašin Ranđelović (Verenik), Miroslav Fabri (Otac), Draginja Voganjac (Suseda i prosjakinja / Smrt), Maja Stojanović (Služavka), Dušan Vukašinović (Prvi drvoseča), Filip Đuretić (Drugi drvoseča) i Nenad Pećinar (Mesec).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti