Posle četiri meseca ponovo može preko Banstola

Radovi na putu od Sremskih Karlovaca do Banstola, uključujući i raskrsnicu Čortanovci, završeni su i vozila ponovo mogu da saobraćaju starim putem za Beograd.
Posle četiri meseca ponovo može preko Banstola
Foto: 021.rs
Kako saopštavaju iz "Puteva Srbije", svi radovi na "kompletnoj rekonstrukciji u skladu sa standardima savremenog drumskog saobraćaja su završeni u predviđenom roku".
 
Predviđeni rok za završetak, kako je najavljeno na početku radova, bio je 1. septembar, ukoliko, kako je tada navedeno, vremenski uslovi to budu dozvolili. 
 
Put preko Banstola bio je potpuno zatvoren za saobraćaj od 20. maja, a rekonstrukcija ove deonice duge sedam kilometara počela je 23. aprila. 
 
Radovi su obuhvatali kompletnu rekonstrukciju puta i proširenje za najmanje jedan metar, u zavisnosti od terena, a vrednost investicije iznosi blizu 240 miliona dinara. 
 
Pre radova, ovim putem je dnevno prolazilo više od 5.300 vozila.
  • DjakoN

    25.09.2018 09:31
    tuga....
    Samo da se brdo ne obrusi.
  • Talac

    24.09.2018 13:28
    Put je sasvim solidno uradjen ali mu nedostaje bitna stvar: treca (sredisnja traka) na deonicama gde je put prav, za preticanje. Kao sto je na Puckarosu npr. Ovako cemo imati mnogo vise nezgoda jer sada, realno, brzine mogu da budu vece a vozila (i vozaci) su isti kao i pre rekonstrukcije - losi.
  • putnik

    24.09.2018 09:42
    Samo kaznjavajte te bahate.......kao da su na reli stazi.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti