Podela besplatnih knjiga od sutra u gradskom prevozu

Novosađani će imati priliku da dobiju knjigu na poklon, ukoliko ih volonteri zateknu u javnom prevozu i na stajalištu kako čitaju, od 24. do 27. septembra.
Knjige su ove godine poklonile izdavačke kuće Laguna, Vulkan, Clio i Službeni glasnik.
 
Akcija će biti sprovedena na linijama broj 3, 5, 7 i 8. Kako je saopštio GSP, putnici koje volonteri od 24. do 27. septembra zateknu sa knjigom na autobuskim stajalištima na kojima se ukrštaju mnogobrojne gradske i prigradske linije (ispred Bazara, kod Železničke stanice, u Šafarikovoj ulici, kod Futoške pijace), ili u autobusima na linijama 3, 5, 7 i 8 na poklon će dobiti novu knjigu.
 
Prethodne tri godine, nekoliko stotina Novosađana dobilo je na poklon knjigu, a javni prevoz je ličio na pokretne čitaonice. Podela besplatnih knjiga u gradskom prevozu u susret #BookTalk2018 konferenciji.
  • slobodanka pavić

    24.09.2018 17:17
    Besplatne knjige po autobusima
    Ovo je super što se dele besplatne knjige po autobusima i autobuskim stajalištima da se i u toku vožnje može čitati a kažitenam u koje vreme delite knjige puno pozdrava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti