Škola omladinskog preduzetništva na više lokacija u Novom Sadu

Novosadski edukativni centar poziva zainteresovane mlade da se priključe Školi društveno omladinskog preduzetništva, projektu koji se sastoji od niza radionica na temu zapošljavanja, podsticaja i pokretanja.
Prva radionica pod naslovom "Prepoznaj i ostvari svoj potencijal" je u petak, 5. oktobra od 18 časova u OK klubu na Spensu. Tokom ove radionice učesnici će imati priliku da kroz interaktivne diskusije i kreativne vežbe prepoznaju sopstvene osobine, potencijale, želje i sklonosti u skladu sa kojima mogu odabrati odgovarajuće zanimanje i steći detaljne uvide u poslove koji ih interesuju.   
 
Naredna radionica je u ponedeljak, 8. oktobra od 18 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg, na kojoj će se prisutni baviti otključavanjem sopstvenih intelektualnih i preduzetničkih potencijala. Na ovoj radionici polaznici će saznati šta ih ometa da oslobode svoju originalnost, ideje i potencijale i šta treba da urade da bi to izveli.
 
U subotu, 13. oktobra od 10 časova u OK klubu na Spensu polaznici uče o fundraising-u ili prikupljanju sredstava za ideje ili projekte.
 
U sredu, 17. oktobra od 17 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg će se prisutni igrati sa društvenom igrom TriP, koja ima za cilj da učesnike provede kroz iskustvo stvaranja i razvoja društveno odgovornog preduzetničkog poduhvata. 
 
Svi sadržaji su besplatni, ali su prijave obavezne na mejl aleksandar@nec.rs.
 
Više o ovim i narednim radionicama Škole društveno omladinskog preduzetništva možete pogledati OVDE

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti